Померла Валерія

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем MARTINI, 13 лис 2009.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Якщо ви в 90-х були активним слухачем "Львівської хвилі", радіо "Незалежність" та інших львівських FM-станцій, то мусили чути дівчинку Валерію із кумедним дзвінким голосом, яка часто телефонувала в ефір на різні конкурси та вікторини або просто замовити пісню. Її з перших слів впізнавали і діджеї і слухачі.

8 листопада її не стало. Валерії було 28 років. Після трьох днів, проведених в реанімації, вона померла від пневмонії, що була ускладненням після грипу.

Валерія прожила коротке і важке життя. Через вроджену патологію вона не могла самостійно пересуватися. Але разом з тим вона випромінювала дуже заразний позитив і добро. Вона дуже любила музику, а через телефон і радіо вона спілкувалася зі всім світом. Я познайомився з Валерією будучи студентом 2-3 курсу журфаку, коли вів в одній із газет музичну рубрику і вікторину. Валерія дуже часто вигравала в конкурсі і я ходив до неї додому відносити призи (аудіокасети), не раз там зустрічав діджеїв з львівських ефемок :) Однозначно, вона була свого часу найвідомішим львівським меломаном. І здається навіть пробувала вести власну програму на одній із радіостанцій.

Я не бачив Валерію уже років з 10 і нічого не знав про її долю, якщо чесно, навіть не пам"ятав її прізвища. Щойно зайшов на Торрентс.ру, вгорі в новинах заголовок: Ушла из жизни модератор Валерия Валериевна Куликова (BabyChilly) . Клікнув і побачив фото...

Хай земля буде пухом

• Подобається Подобається x 31
  2. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

:sad::sad::sad: прикро...

• Подобається Подобається x 7
  3. Summer

Summer Well-Known Member

пам'ятаю, часто чула її голос по Незалежності, Люкс у різних вікторинах.... шкода, нехай земля буде пухом...

• Подобається Подобається x 3
  4. Vittoriya

Vittoriya скрипулька

Так, я читала про це на торентс.ру.. Хоч я і не знала її, але шкода, дуже шкода, що така молода дівчина пішла з життя...

• Подобається Подобається x 3
  5. lvoldemar

lvoldemar Пересічний Львів`янин

Читав на торрентс.ру, але не знав, що вона наша землячка. Та, що з косою, забирає достойних людей. Шкода. Хай земля їй буде пухом. :cry:

• Подобається Подобається x 2
  6. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Пам"ятаю її, шкода... :sad:

7. Vexler

Vexler Well-Known Member

R.I.P.

Хоча її не знаю, але співчуваю батькам...

P.S. Також бачив повідомлення на torrents.ru

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)