Відповідь: Помер Василь Кожелянко А давайте тоді трохи розвинемо цю тему.Пам'ять людини-це те що вона залишила після себе.Я,наприклад,не знаю цього автора,мабуть-шкода.Але хотілось би взнати.Напишіть що він писав,що найбільше подобалось і що варто прочитати,а також-де дістати цю літературу.А самому автору-Царство Небсне і Вічна Пам'ять!
Відповідь: Помер Василь Кожелянко найкращий сучасний україномовний твір: "дефіляда в москві"... я по ньому навіть писав курсову роботу... це ніби фентезі, альтернативна історія... сюжет книги: що було би, якщо гітлер визнав Українську державу... і сюжет справді вражаючий, чудовий стиль написання, хороший український гумор...
Відповідь: Помер Василь Кожелянко Моя улюблена - "Срібний павук". А якраз зараз чтаю "Лженострадамус".
Класно писав: легко читається, адреналін такий позитивний. Реваншизм в історії - О!З поваги до Його пам"яті ще раз прочитав "Срібного павука", інші десь вже пороздавав. Ну, але хто знає українські розклади і менталітет, той би мав винести найбільше враження від "Котигорошка". То такий стьоб, що заставляє добряче замислитись.
Краще почніть зі "Срібного павука". Якраз на один вечір, якщо швидко читаєте. Ну а якщо помало, то спати не будете - "цепляє крепко"
Прочитала. Непогано написано, з тонким гумором. Тільки мені здається, що ця книга буде цікавіша чоловікам.
Ну чого ж - там головна героїня дуже яскрава і головне недосяжна. В країні амазонок (якою є Україна) не одній дівчині послужила б за ідеал.