Помер Олександр Барикін

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем Nevermind, 26 бер 2011.

1. Nevermind

Nevermind Просто персона

Під час гастролей в Оренбурзі помер російський співак і музикант Олександр Барикін.

Автор хіта "Я буду долго гнать велосипед" ("Букет").

http://www.youtube.com/watch?v=uRV4uFQL_FY

Олександр Барикін народився 18 лютого 1952 року в селі Березово Тюменської області, потім переїхав з батьками в підмосковне місто Люберці.

Закінчив Краснодарський інститут культури за фахом "режисер масових заходів". У 1973 році почав працювати в ансамблі "Москвичі". Через рік перейшов у відомий ансамбль "Веселі хлопці". Ще через два роки пішов звідти, виступав в ансамблі "Перли" Сочинської філармонії.

Всенародну славу співакові та музиканту принесла кар'єра в групі "Карнавал". Олександр став керівником групи, в якій були і інші відомі музиканти, наприклад, Володимир Кузьмін. У 2001 році разом з сином Олександр створив групу "Барикін-Бенд".

• Подобається Подобається x 11
  2. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Скончался певец Александр Барыкин

[​IMG]Известный рок-поп-музыкант, певец и композитор Александр Барыкин скончался на 60-м году жизни на гастролях в Оренбурге в субботу, сообщил менеджер по организации концертов исполнителя Александр Сидоренко.

«Он скончался сегодня в час дня по местному времени. Как отмечают врачи, причиной гибели Александра стал обширный инфаркт и обрыв тромба», — цитирует Сидоренко «Интерфакс».

Он добавил, что накануне у А. Барыкина состоялся концерт, после которого музыканту стало плохо. «Его отвезли в гостиницу, туда вызвали врачей, и затем забрали в больницу. Утром я с ним созванивался, но пока туда ехал, Александра не стало», — сказал Сидоренко.

Музыкант был госпитализирован после концерта в Оренбургском драматическом театре. Директор театра Павел Церемпилов затруднился сказать, что произошло после концерта.

«Это был закрытый корпоративный вечер, организованный министерством торговли области. Концерт прошел хорошо, цветов — море. Но, что произошло потом, я не знаю», — сказал Церемпилов.
    http://news.rambler.ru/9420090/

• Подобається Подобається x 1
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

не пам*ятаю весь його репертуар але то шо пам*ятаю -подобалось.Сумно....

4. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Співчуття всім шанувальникам його творчості

• Подобається Подобається x 2
  5. Dars

Dars Well-Known Member

дуже шкода :sad:

• Подобається Подобається x 1
  6. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Я собі так подумав шо його пісні ше довго будуть звучати. Певно то і є ознакою таланту коли то шо людина робить залишається ше довго по її смерті.

• Подобається Подобається x 9
  7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

• Подобається Подобається x 5
  8. Summer

Summer Well-Known Member

світла пам'ять...

• Подобається Подобається x 4
  9. олекса

олекса New Member

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)