6 травня близько 19-ї години вечора на 86-му році життя помер легендарний гравець і тренер радянського та російського футболу Константін Івановіч Бєсков. Повний текст
Відповідь: Помер Константін Бєсков Ну який же він легендарний? Не смішіть народ. Це непоганий тренер, з своїм почерком, але не більше. Є одни на території СНГ легендарний тренер - Лобановський і все, на другому місці - Ахалкаці.
Відповідь: Помер Константін Бєсков Мих, а він мені подобався більше ніж Лобановський-тренер (про Лобановського-гравця в мене зовсім інша думка). Бесков завжди був новатором, Лобановський - консерватором. Колись я був дуже добре знайомим з другом Бєскова, головним режисером Львівської опери. Розповідав про Бєскова як про дуже інтелігентну і культурну людину. Земля йому пухом.
Відповідь: Помер Константін Бєсков Та нічого, як проти людини Бєскова не маю. Але я не бачу легендарних досягнень легендарного тренера. Що до Лобановського, то якраз він був новатором у футболі, першим ввівши тактику, коли захисник міг забити гол, а нападник захищати ворота. Лобановський, як ніхто інший відчував футбольну моду. Результати говорили за себе.
Відповідь: Помер Константін Бєсков А для мене це просто спомин... Бєсков дуже довго був тренером "Спартака" - саме, коли я вчився в університеті і почав цікавитися футболом. А "Спартак" тоді був нашим головним і, здавалося, вічним суперником. І обіграти "Спартак" для "Динамо" було наголовнішим завданням - навіть попри реальне турнірне положення і інші речі. Та футбольна епоха пішла, а з нею і її герої. Особливо жалкувати за епохою не буду; це зараз минуле інколи видається сліпучо-прекрасним, а я ж пам"ятаю і протилежне... Однак героїв з задоволенням згадаю добрим словом. Вони дійсно дарували нам радість!