ПОЛІТИКА: РОЗМОВЛЯЄМО ЧИ ДІЄМО?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем serg-shs, 13 лип 2009.

1. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

ПОЛІТИКА: РОЗМОВЛЯЄМО ЧИ ДІЄМО?
    Власне річ про досвід реального політичного впливу, участь у партіях, політичних об"єднаннях, участь у виборчих комісіях, спостерігання за ходом виборів, тощо.
    Як ви уявляєте "ідеальну" політичну партію. та ваші роздуми з цього питання. Цікавить усе.
    Нагадую, що більшість потужних та впливових речей з"являються на основі ініціативної группи, або просто ІДЕЇ!!!

2. ostrov_Slavin

ostrov_Slavin Well-Known Member

Очевидно - возможно, то что вероятно...:))
    А чего конкретно?:)

3. Norman

Norman Guest

Ідеальної політичної партії не існує, але я підтримую ВО Свобода, тому що вона найкраще відображає моє уявлення про майбутнє України.

4. Jiliana

Jiliana Well-Known Member

КОШМАР!!!!

5. Norman

Norman Guest

Я сам так говорю: КОШМАР, а что делать? чтобы поддерживать Родину у меня не хватает миллионов Маркова;)

6. serg-shs

взагалі мав на увазі демократичне спрямування політики. Ні "Свобода" ні "РодЫна" до демократичних та свободних партій не відносяться.
    Як думаєте впливати на лідерів - якщо у болото будуть вести?

7. Norman

Norman Guest

Думаю о Свободе вы знаете не много;)

8. Serena

Serena May Flower

что, кошмар???
    ПР - вот кошмар!!
    А ещё, у каждого свои взгяды.

9. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Вот вы в один момент выросли в моих глазах. Респект!

10. nanoshaman

nanoshaman Аццкий ужОс

...в прокуренной кухне в трусах из свинца...
    А если кто-то и сдох от удушья - отряд не заметил потери бойца...

А сами - давно звоним лишь друг другу,
    Обсуждая насколько прекрасен наш круг...

Б. Гребенщиков

11. Капитан

Капитан Политический флудер

Займи у Тягныбока:)

12. serg-shs

Чого ж не багато? - достатньо. Партія "під націоналістів" яка почерзі кормиться то у ПР (Ахмєтов) , то напряму у рос крімінальних олігархів. Потрібна для демонстрації "дикого обличчя українського націоналізму" і відповідного(?) росту популярності російских шовіністичних партій (родЫна та іньші). при приході до влади обслуговує кримінальний капітал сприяющи прихватизації того, що ще було суспільним.
    ВСе.
    Є ще щось добавити?
    Тем про подібні об*єднання і у цьому розділі не бракує - думаю кожний може возначитися у відповідних гілках.
    Хтілося б почути висловлювання що до того, як ми можемо впливати та поліпшувати наше життя через політичні механізми, а не про те як потрапили на гачок різноманітних партійних маніпуляторів (хоч це теж неменш цікаво) тай ще пишаємося тим, що "в єдіном поривє" ...

13. Indeets

Indeets Well-Known Member

...ого...неожиданно о_О....

Хотя -и такое мнение имеет право на жизнь :). Не думаю, что только вот Тугрику и только вот сейчас пришла в голову могучая мысль довести нац.идею до абсурда и тем дискредитировать :scratch_one-s_head:...

ИМХО - Вы ошибаетесь. Этак можно под любого подвести такую же базу...

14. serg-shs

"но обмануть меня не трудно - я сам обманываться рад".
    Финансовые потоки имеют свойство оставлять свой след достаточно хорошо читаемый. Так что, к сожалению, если и ошибаюсь - то совсем немного. :sad:

15. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

На мой взгляд не стоит связываться с организациями, в которых господствующая идея - разделение на "чистых" и "нечистых". По одной простой причине - все основные места в ней быстро занимают безпринципные проходимцы - без роду и племени. Исторя нас учит тому, что ничему не учит...Посмотрим на подобные "свободе" идеологические партии - национал-социалистов и большевиков. Вспомним, кто занимал там ключевые позиции.Нет, от подобных "образований" надо держаться подальше - из элементарного чувства самосохранения.

16. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Ну хорошо хоть сам осознаешь, шо кошмар! ;):rolleyes::rose:

17. Indeets

Indeets Well-Known Member

Ну тогда - дело совсем плохо.

18. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

А я пока мабуть больше говорю, чем делаю! )))) По старинке чуть больше симпатизирую ПР, чем остальным дармоедам оце! )))))) Однако шо таки за них проголосую вновь не уверен. Жду чуда в лице новых политиков (Тягнибока не считать!) )))))

а де твій аватар? :)