ПОЛІТИКА: РОЗМОВЛЯЄМО ЧИ ДІЄМО? Власне річ про досвід реального політичного впливу, участь у партіях, політичних об"єднаннях, участь у виборчих комісіях, спостерігання за ходом виборів, тощо. Як ви уявляєте "ідеальну" політичну партію. та ваші роздуми з цього питання. Цікавить усе. Нагадую, що більшість потужних та впливових речей з"являються на основі ініціативної группи, або просто ІДЕЇ!!!
Ідеальної політичної партії не існує, але я підтримую ВО Свобода, тому що вона найкраще відображає моє уявлення про майбутнє України.
Я сам так говорю: КОШМАР, а что делать? чтобы поддерживать Родину у меня не хватает миллионов Маркова
взагалі мав на увазі демократичне спрямування політики. Ні "Свобода" ні "РодЫна" до демократичних та свободних партій не відносяться. Як думаєте впливати на лідерів - якщо у болото будуть вести?
...в прокуренной кухне в трусах из свинца... А если кто-то и сдох от удушья - отряд не заметил потери бойца... А сами - давно звоним лишь друг другу, Обсуждая насколько прекрасен наш круг... Б. Гребенщиков
Чого ж не багато? - достатньо. Партія "під націоналістів" яка почерзі кормиться то у ПР (Ахмєтов) , то напряму у рос крімінальних олігархів. Потрібна для демонстрації "дикого обличчя українського націоналізму" і відповідного(?) росту популярності російских шовіністичних партій (родЫна та іньші). при приході до влади обслуговує кримінальний капітал сприяющи прихватизації того, що ще було суспільним. ВСе. Є ще щось добавити? Тем про подібні об*єднання і у цьому розділі не бракує - думаю кожний може возначитися у відповідних гілках. Хтілося б почути висловлювання що до того, як ми можемо впливати та поліпшувати наше життя через політичні механізми, а не про те як потрапили на гачок різноманітних партійних маніпуляторів (хоч це теж неменш цікаво) тай ще пишаємося тим, що "в єдіном поривє" ...
...ого...неожиданно .... Хотя -и такое мнение имеет право на жизнь . Не думаю, что только вот Тугрику и только вот сейчас пришла в голову могучая мысль довести нац.идею до абсурда и тем дискредитировать ... ИМХО - Вы ошибаетесь. Этак можно под любого подвести такую же базу...
"но обмануть меня не трудно - я сам обманываться рад". Финансовые потоки имеют свойство оставлять свой след достаточно хорошо читаемый. Так что, к сожалению, если и ошибаюсь - то совсем немного.
На мой взгляд не стоит связываться с организациями, в которых господствующая идея - разделение на "чистых" и "нечистых". По одной простой причине - все основные места в ней быстро занимают безпринципные проходимцы - без роду и племени. Исторя нас учит тому, что ничему не учит...Посмотрим на подобные "свободе" идеологические партии - национал-социалистов и большевиков. Вспомним, кто занимал там ключевые позиции.Нет, от подобных "образований" надо держаться подальше - из элементарного чувства самосохранения.
А я пока мабуть больше говорю, чем делаю! )))) По старинке чуть больше симпатизирую ПР, чем остальным дармоедам оце! )))))) Однако шо таки за них проголосую вновь не уверен. Жду чуда в лице новых политиков (Тягнибока не считать!) )))))