Вибори почалися - пішла політреклама. Найбільше, що мені смішно - це реклама Литвина. Мені так хочеться подивитися в очі піарщикам пана Литвина. А сьогодні побачив рекламу на Біґ-борді: "Хочеш, щоб твої діти були щасливими? - Запитай у Литвина" От без 100 грам не розберешся що він тим хотів сказати.... Коли Литвина показують у ВР, де він свариться сам з собою, перше, що спадає на думку, це "істєрічка":D
Відповідь: Політична реклама взагалі мене політика зараз турбує не більше, ніж позаторічний сніг.... але.... бігморди “ну” викликають скепсис.... все правильно.... має бути гасло, яке запам’ятається.... але чи це найбільша проблему україни?.... відмінити недоторканність?... та й чи це влине СУТТЄВО, якщо її відмінять?....
Відповідь: Політична реклама Згоден на всі 100%. Таке враження, що цю рекламу робили десь на районному телебаченні в м.Обухові. Цікаво, невже Литвин сам не розуміє примітивізму своєї реклами. Жаль хлопця, загалом не поганий, але знов пролетить... Це у них фішка зараз така: "Відмінга недоторканості". Те, що народу це - до сраки, їх недоторканість, то нікого не цікавлять. Вся ця політтусовка вважає, що те що вони народу скажуть - те він і захаває. Тепер всі оригінальні думки закінчилися. Очевидно тому, що всі проблеми вже вирішені: Бандити - в тюрмах; Багаті поділилися з бідними; Весна вже прийшла (і навіть пройшла). тепер лише оце - їхня недоторканість.
Відповідь: Політична реклама хєороше унсовське гасло.... проїхали його вже давно..... встигли гасло засовати рухмани.....
Відповідь: Політична реклама Чесно я радий не так як перевиборами, а комізму ситуації...кожнийвідомий лідер окрім Мороза бо він трагічний якийсь, визиває чомусь у мене нездоровий регіт на хвилин 15, а головний персонаж мого пошуку поржати, це Шуфрич людина проішествіє!
Відповідь: Політична реклама Я у 2004 році стежив за його мімікрією у політичних вакханаліях, і зрозумів, що він параноік з переодичними проявами шизофренії.
Відповідь: Політична реклама Литвин - не лідер, не політик. Він просто порождєніє Кучми, його час пройшов.
Відповідь: Політична реклама Хотіла б я подивитися на цю політичну рекламу, посміятися трохи. Чи є вона десь в неті?
Відповідь: Політична реклама Я сегодня из выступления регионалов на их 10-м съезде, узнала, что у меня увеличена зарплата и у мамы пенсия - в 3 раза. Была очень удивлена. Проверила - моя зарплата вообще не изменилась (зато в магазинах все подорожало жуть), мамина пенсия - выросла процентов на 30%... Я балдею от таких заявлений. На что они рассчитывали? На то, что я не найду свой рассчетный за месяц и не увижу обман, или на моё беспамятство? (не помню сколько мне денег выплатили?)
Відповідь: Політична реклама Зета, ну почему вы не хотите верить в свое счастье?:p "Жить стало лучше, жить стало веселее":D Начало театрального сезона - впереди, а вам уже генеральный прогон спектакля не по душе.
Я понимаю, что меня раздраконило, даже не выступление Януковича, там все стандартно. Выступление Богатырёвой достало. Это она вывалила на меня из телека всю эту ахинею, но ...ЕСЛИ БЫ ВЫ ВИДЕЛИ ПРИ ЭТОМ ЕЁ ЛИЦО! Чисто комсомолка-коммунистка 20-х годов, чистый взгляд и вера в светлое будущее во взгляде.... Не хватало красных флагов в зале и надписи, что-то вроде Да зравствует... Ура, товарищи!.. Даже так не получается.. Они одновременно повысили налог. сократили количество ставок и увеличили зарплату. В деньгах чистыми, в итоге, осталось то же самое. А вот цены за год увеличились почти в 3 раза. Может цифирки колонками перепутали? Им-то никакой разницы.. Или их доходы увеличились далеко не в 3 раза, вот и поверили сами в ахинею..
Відповідь: Політична реклама "Вышли мы все из народа - дети семьи трудовой!" Весь украинский политикум - крайняя плоть (извините) от плоти КПУ и ее номенклатуры. ..."є батько і син Анатолій і Олексій Гриценки, є Станіслав Довгий та його брат Тарас – батько і дядько секретаря Київради." http://www.pravda.com.ua/news/2007/8/2/62196.htm