Політична флудилка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем miltorg, 28 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. miltorg

miltorg Well-Known Member

Вчера с радостью где то вычитал что русские не Славяне. Никогда не испытывал восторга перед галушками, чубами, вечерами на хуторе и пр. украинскими атрибутами

2. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Начинаем обратный отсчет! 10, 9, 8 ...

• Подобається Подобається x 4
  3. miltorg

Отсчёт чего? Была уже такая теме

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Так, дивись, цей москаль до кінця свого життя зрозуміє, що є цивілізаційний варвар.

• Подобається Подобається x 1
  5. miltorg

Варвар? Да ради бога. Только я Авиационный институт закончил. А у вас какое образование?

6. Moskal Charivnik

Шось з"їв не теє? Чи від одної згадки про те, що "руцкіє нє славянє" пісяєш у гачі від щастя й здоровий глузд стає зайвим? Прямим текстом ще й російською мовою це одоробало "із авіаціонного інстітута" сказало, що атрибути українського життя йому "никакда нє іспитивал васторга", а тут ти, з оваціями. Біднятко...

• Подобається Подобається x 2
  7. miltorg

Только я тоже Москалей не люблю. Но Москали живут в Москве.

---------- Додано в 09:19 ---------- Попередній допис був написаний в 09:18 ----------

Если пишите мне - пожалуйста пишите по русски. А то Гугол всё равно не всё верно переводит

8. Moskal Charivnik

Видать, мозок видаляють у "авіаціонном інстітутє" та видають диплом на заміну... Що ти тут шукаєш, мілай, тут не паперть ніби та й п`ятниця нинька, ніхто не подасть. Ні тєбє здрасьтє, ні слава Йсу - одразу національні питання давай розвозити, "нє пріходя в сознаніє"? Ти хто, чудо нєвіданноє "із авіаційного інстітута"?

9. Forpost

Forpost Стоїк

он(москаль) живет в твоей голове

10. miltorg

Что я тут шукаю? Я запросто нахожу общий язык с немцами, поляками - думал что и с западной Украиной мне будет легко. Я ведь либерал и демократ

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Чудово! Купіть хванєру, зробіть єроплан і летіть туди, де живуть слов"яни. Наприклад до сорбів-лужичан (в Германію). Там для уродженців Кенігсберга мабуть спрощена процедура отримання посвідки на проживання. :)

12. miltorg

Но тут выясняется что у меня в голове кто-то живёт. - И вы его видите? И этот кто-то мешает сделать вашу жизнь краше?

---------- Додано в 09:30 ---------- Попередній допис був написаний в 09:28 ----------

Украинцев уважал. До сегодняшнего дня...

13. smartlamer

smartlamer Well-Known Member

Навіщо ви прийшли на український форум якщо навіть не вмієте користуватись перекладачами?
    отоб я зайшов на форум тайваню та давай жалітить щоб писали на доступінй мені мові
    а диплом отримати зараз не є проблемою. навіть можна професором стати з будь-якої дісципліни. головне мати друзів, або грошей

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Угу. Якщо прийде на ЛФ товарісч Ван Ю Шин або Лі Сі Цин, то в нас не буде інших турбот, як шукати серед форумлян такого, який зрозуміє запитання класичною мандаринською мовою "Нінь х*й бу х*й шо чжун го хуа"?

• Подобається Подобається x 5
  15. miltorg

Ребята да вы чё? Как с вами по соседски жить? Я то вам чего плохого сделал?
    Жуть какая то. Рядом живёт сосед. Живёт лет 10. По русски не хочет говорить - никто ему за это дурного слова не сказал. Здороваются с ним: Слава героям.

16. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

От взяли і затролили тему :)
    Питання до топік-стартера:
    а Ви настільки не любите українську атрибутику, що раді не належати до слов"ян?
    І чому саме українську? а білоруську?

---------- Додано в 11:41 ---------- Попередній допис був написаний в 11:40 ----------

А якою спілкується? Німецькою? Українською? :)

• Подобається Подобається x 5
  17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

и мы руских уважали пока они не особо сильно указывали что нам делать и как нам жить...и с кем.

18. miltorg

Не до конца понял вопрос.
    Какая национальная атрибутика мне нравиться? Да все нравятся.
    Какая национальная атрибутика моя? Русская. Жизнь на хуторах - вообще не понимаю как там можно жить. Голушки варенники не люблю - люблю пельмени. Не стал бы писать письмо турецкому султану в матерном виде - врага тоже нужно уважать. Убивать, но уважать. Я тут много ещё чего могу понаписать.

19. Moskal Charivnik

"А не пішов би ти нах*й!"(с) Лесь Подерев`янський, "Данко"

20. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Надворі 21 століття :facepalm:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)