поліція...

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем mypucm, 26 січ 2019.

1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

вичитав такий прикол:
    у деяких американських штатах поліція намагається діяти, враховуючи місцеві традиції...

наприклад, якщо хтось п'яний лежить на Манхеттені - його арештують, відвезуть у відділення і оштрафують...

а якщо п'яний лежить десь у кримінальному районі - його попросять перелягти з центральної вулиці на бічну...
    :pardon:

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Можу расказати як реагують полісмени дорожньої поліції в Барселоні на водія, що трохи більше під газом, ніж треба.
    Там за правилами можна випити бокал пива чи вина і їхати, але якщо вже два, то можуть попросити постояти на обочині пів часа і протверезіти. :)))І при такому лояльному відношенні аварій зза алкоголю майже нема. Та і взагалі аварій кратно менше ніж у нас, бо правила виконують всі співучасники дорожнього руху. А в нас менти здеруть три шкури якщо виявлять запах, зате як самі менти, чи прокурори, чи депутати, чи мажори їздять,- ховайтеся.

3. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

десь читав... німець в Іспанії їде в таксі... таксист проїгнорував червоне світло...
    німець в шоці :facepalm:... водій: так червоний тільки-но з'явився :pardon:

4. Levva

Levva Member

В нас теж, можуть попросити - тільки 200-300 долл.

5. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

200-300 долл мало, тре брати 500 і все одно права забирати ;)

Нема чого випившим за руль сідати. Алкашня тільки проблеми створює на дорогах...

• Подобається Подобається x 1
  6. Silver bullet

А мажори та прокурорські - менші проблеми?
    В нас одна маленька твереза дівчинка 20 років на Лексусі їхала з швидкістю більше 100 в самому людному місці центра міста, та ще на червоне світло на перехресті...Зараз з нею на судах сидить людина, яка спокойно собі їхала на свій зелений через перехрестя, коли той Лексус як діявол виник перед носом і був ним відкинутий на тротуар, вбивши насмерть 6 чоловік.
    І понесуть покарання разом. Хоча дівчинка за перевищення швидкісті не раз до того була затримана дорожною поліцією. Твереза при тому. Безкарність для мажорів - ще більша біда, ніж хтось один на тисячу вип''є пива перед дорогою. Хоча не треба.

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не на зелений.

8. Silver bullet

Чого це? Якщо він почав рухатися до перехрестя на жовтий, за що його там тримають, то на перехресті він їхав на свій зелений і з швидкістю нормальною. Подивившись наліво-направо погрози не побачив, бо Зайцева була ще далеко. Отак людина нізащо попала, та ще і сидіти буде. Він зараз каже, що проклинає себе не тільки за те, що поїхав тоді з дому, а взагалі за те, що народився.
    А малу сучку багатого татуся відбивають кілька адвокатів - і відіб'ють, зваливши провину на Дронова.
    Як будто коли б він її Лексус не штовхнув, то вона б і надалі на швидкісті за 100 безпечно б ганяла по центру міста не зупиняючись на світлофорах.

• Не подобається Не подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. ІгорМ

А таких, як тота Зайка, тре після першого ж порушення відправляти на перездачу ПДР і водіння. І ніякого блату. При цьому платню за перездачу збільшити в 10 разів.

10. Silver bullet

"ніякого блату" - це вам так хочеться. А там сидить жирний ментяра, який звик до шашлику, ікри та три по двісті. Хто буде перевіряти - чи пішла на перездачу, чи подала йому на бідність, коли татусь подзвонив та порішав. У них проблеми, які можна порішати долярами - це не проблеми, а витрати.
    Хочеться вірити, що частково люстрували це ментярське бидло, але оптимизму в мене тут небагато.

• Смішно Смішно x 1
  11. ІгорМ

А у нас вже нема такого. У нас ментів люструють чуть не через день :)))

У Львові поліцейських побили п'яні жінки

На Львівщині побили патрульних поліцейських

- На Львівщині побили патрульного поліцейського під час виконання службових обов`язків

На Львівщині побили поліцейську: дівчину госпіталізували зі струсом мозку

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

13. muravey

muravey Well-Known Member

Бачив вчора пріус, що виліз на зустрічну смугу руху трамваю просто перед власне трамваєм. Площа Франка, час пік, копи жалісно блимають аварійкою і просять впустити їх назад до "своєї" смуги :)

14. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

@Silver bullet це трохи офтоп, але для справедливості треба акцентувати, що в харківській ситуації вина обидвох водіїв. Одна проскакувала на повній швидкості, а другий стартував на жовте.

15. Silver bullet

За що його тримають за гратами. Дронова з його провиною не треба взагалі тримати за гратами - хай би їздив на суди. Рівняти важкість його провини з Зайцевою як можна - перехрестя він перетинав правильно.
    В нього нема історії з порушеннями ПДР, а Зайцева - злісний правопорушник.

Водитель отметил, что не признает себя виновным в совершении смертельного ДТП.
    "Да, вчера мне предъявили подозрение. Я, конечно, не согласен со всем этим, когда все говорят, что я ехал на "зеленый", свидетели есть, что я ехал на "зеленый" свет. Как можно теперь вообще думать о справедливости этого дела? Мне еще не совсем легко говорить. Травма головы дала о себе знать немного. Однако я уже лучше себя чувствую. Надеюсь, что благодаря врачам я все-таки выйду из этого тупика и смогу с вами более конкретно пообщаться. Мне ставят в вину, что якобы я ехал на "желтый" свет. Хотя уже у всех вас есть видео, видно, что я до перекрестка, когда загорелся зеленый свет, до пересечения с Сумской, я был за полтора минимум метра от перекрестка", - сказал он.

Дронов отметил, что был сосредоточен на пешеходном переходе и "не мог ожидать, что кто-то мог на этой скорости нестись на запрещающий сигнал светофора".
    Источник: ДТП в Харькове: Мне вменяют езду на желтый, хотя все говорят зеленый, и свидетели есть, - водитель Volkswagen Дронов (07.11.17 16:25) « Общество | Цензор.НЕТ

16. MARTINI

за півтора метра він був чи за три метра в момент коли увімкнувся зелений - не важливо. Він мав стояти на місці на стоп-лінії поки загориться зелений.

17. Silver bullet

стоп-лінію намалювали перед тим перехрестям вже після аварії.

18. MARTINI

я чітко пам"ятаю те відео. Чувак на туарегу навіть не просто почав рух на жовте, він реально підірвав з місця, як роблять любителі поганяти зі світлофора. Зупинився перед світлофором - чекай зелене. Він поїхав на жовте. Як і сусідній з ним бус, до речі. Але бус не став різко розганятись, а той газ в підлогу...

19. Silver bullet

ну подивимось, що присудять.
    Добре що хоч швидкість накінець озвучили, а то у судового процесу була якась дивна течія.
    Коли б проста людина дозволила собі такі страшні порушення та наслідки - вже б були всі експертизи та свідкі, і ніяких затримок.
    Треба ще знати, що це за місце: дуже людне в любий час, нешироке, важке перехрестя. Там ганяти - це нахабство, пустоголовість і безвідповідальність. Таким треба на все життя забирати права.
    Дронов же їхав знизу, під гору - там високий підйом, і швидкість все ж таки не перевищував.

20. MARTINI

Тут не про перевищення, а про підривання з місця на жовте. Навіть якшо суд його виправдає з формальної точки зору, я думаю криваві хлопчики йому мають снитися до кінця днів

а де твій аватар? :)