Поки Україна прагне до Європи, на Львівщині 300 шкіл — з туалетами на вулиці

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 16 жов 2013.

1. gazeta

gazeta Well-Known Member

Угода про асоціацію з ЄС зшиє кордон між лівобережною та правобережною Україною

Читати публікацію повністю на www.gazeta.lviv.ua

2. Поки Україна прагне до Європи, на Львівщині 300 шкіл — з туалетами на вулиці
    ------ЄС якраз і потрібна така країна з туалетами на вулиці, це буде більше притягувати туристів у Европу побачити таке видовище

3. Полковник

Полковник миється в бані

Это ещё один весомый повод вступления в ЕС.
    Москали за столько лет не смогли обеспечить, незалежность за 20 лет не осилила - Европа, уж туалетами, точно обеспечит!

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

ваш Путін обіцяв мочити в туалєтах. Немає слова.
    Сказав мочити - мочи. Нема туалетів - будуй...

а то ні одне, ні друге...

• Подобається Подобається x 2
  5. morze

morze Well-Known Member

Навіть Львів немає єврокількості клозетів, але це не політика!

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

я думаю, що цей депутат ставленик Газпрому.

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

В школах то взагалі біда...Принаймі в нашій, в класах холодно, пів школи взагалі завалилось...Коли дитина пішла в перший клас, і я відвідав свою рідну школу перший раз після 10 річної перерви в мене був шок...Законсервований совок, тільки в значно гіршому вигляді ніж колись...

Про навчання то взагалі сумна історія...інформатика на дошці і тупе зазубрювання англійських слів...

8. Полковник

Полковник миється в бані

Так мы и будуем.

Проблема ветхих школ и учебных заведений без теплых туалетов практически будет решена в 2013 году, сообщает министерство образования и науки РФ. «Ветхих школ в стране осталось единицы, они все на учете, в 2013 году проблема будет решена. Что касается учебных заведений, нуждающихся в капитальном ремонте, то большое количество школ предстоит отремонтировать в Адыгее, Ингушетии и Орловской области",- заявили РИА Новости в министерстве.
    Также в этом году, при наличии технических возможностей, школы должны быть оборудованы внутренними санузлами. Единственным регионом, где могут возникнуть проблемы, станет Якутия. Как отмечают в Минздраве РФ, многие населенные пункты в республике изначально не имеют водоснабжения и канализации — обустройство санузлов сложная техническая задача, которая вряд ли решится на 100%.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

підписуюсь під кожним словом.

10. Полковник

Полковник миється в бані

От жеж москали!

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Тоже мені здивували...он в нас 98.8% доріг ше в березні відремонтірували :mocking:

12. Полковник

Полковник миється в бані

Молодцы!
    Потому вас и берут в Европу.

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я до того що ваші школи скоріш за все ремонтують точно так само як наші дороги...

14. Полковник

Полковник миється в бані

Вам виднее
    Вы со стороны смотрите.

15. morze

morze Well-Known Member

Школи і дороги -потрібно бути там і там!

16. Zeze

Zeze Well-Known Member

Туалети на вулиці, зате релігійні прибамбаси у вигляді хрестів і ікон (які заборонені Конституцією України в навчальних закладах) мама не горюй.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)