Покарання

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Мих, 12 гру 2006.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Неподобства

Мих

Звідки Ви: Львів
    Дописів: 298
    Покарання: 1/0 (0)

Я можу я комусь роздати покарання? Якщо мені дали?;)
    І взагалі, шо з ним робити, з тим покаранням? Хуліганити, чи нє?:o

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

1. Кожне отримане покарання супроводжується поясненнями - хто і за що.

2. Система доступна тільки модераторам і адміністраторам

3. Формат відображення покарань 1/0 (0): кількість попереджень / кількість штрафів (сума штрафних балів). Різні порушення мають різну кількість балів. Від 1 до 3.

4. Штрафні бали не нараховуються за попередження

5. Набравши протягом 30 діб 13 штрафних балів користувач автоматично потрапляє у групу Banned на 3 дні. Тому краще не хуліганити. Якщо примудритися набрати 20 балів, то бан триватиме 3 тижні. 25 балів і більше - автоматично бан назавжди.

3. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

А почему только на английском языке?
    :confused: :confused: :confused:
    А еже ли кто не умеет читать по английски?Например я?
    :cool:

4. Капітан

Капітан Well-Known Member

Відповідь: Покарання

Мартини, Вы очень лояльны... я бы себе уже 130 штрафных баллов выставил :D А Даниле так вообще...

5. Nikola

Nikola Well-Known Member

Здесь ответ:
    http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=10813&page=4

6. Полковник

Полковник миється в бані

Ух ты! Значится, скоро будем Еротично-сексуальне фото разглядывать???
    ЗдОрово!!!
    Надо понимать, что форум весьма демократизируется!
    Но, вспоминаю, вроде по одному из забаненых тоже голосование было....
    Но глас народа учтён не был????
    Ааааа, правильно...., вспомнил, ТУТ ведь вопрос об извращенцах, которые ТОЖЕ не любят москалей..., ну, тогда всё ясненько:cool:

7. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

АГА !

Мыслить правильно можно и при оголении своих первичных и вторичных половых признаков. Даже как то более наглядно получается. Мысли видны. :)

А вот если неправильно мыслите, то первичные и вторичные половые признаки вам не помогут.

8. Danilo

Danilo Well-Known Member

Добре, згоден, може і погарячкував, але маю не погану пам`ять на того покидька Басанця, та його вислови. А ось нові брудні каміння від Басанця у мій город:
    І після цього, нічо? Жодних попереджень? Адміністратори, я вітаю Вас тоді з "новими" правилами на форумі,так? Я Вимагаю відповіді! Це зрозуміло?

9. MARTINI

Данило, з"ясовуйте свої стосунки і поливайте одне одного лайном у приваті.

Якщо хочете поскаржитися на когось - надсилайте лінк на порушення. Наразі я не знайшов на форумі допис Басанця, який ви тут процитували

10. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ось той славнозвісний допис http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=19287&postcount=32

Мене вже доречи 2 рази покарали, а йому нічього, "все як с гуся вода."
    Я не проти приватних розмов, але ж він навмисно образив прилюдно для того що б мене вивести з себе.

11. Капітан

У Вас же нерви немов канати! Данило! Невже Ви нарешті "вийшли з себе" ? :D

12. Danilo

Danilo Well-Known Member

Кеп, можна до Вас так звертатися? Вітаю з Новим роком!
    Я лише хотів справедливого покарання для нього, коли вже мені досталося аж 2 рази.:)

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Шановні модератори !
    Я бачу сумну тенденцію - покарання чи не останнього патріотично налаштованого форумлянина, який практично один відстоює честь і гідність тих понять, які дорогі кожному українцеві. При тому озлобленим критиканам - зелене сітло ?
    Це тепер такі правила гри ? Де б їх можна було почитати ?

Ось до мене іноді звераються діяспоряни-українці, іноді навіть студенти з країн Балтії із запитанням - "а де, в яких форумах можна прочитати настрої of native Ukrainians ?
    І що ? Давати тим людям лінк на ЛФ ? Остаточно втратити обличчя перед світом ? Невже ЦЕ називається "крізь львівську призму" ?

Шановний MARTINI, ви свого часу мені теж пропонували з"ясовувати стосунки в приваті з тими, хто врешті-решт отримав бан. Та навіщо витрачати час в приваті на тих, з ким і так все ясно ? Тут - або ігнор. якщо ТАКЕ пише на загальні теми, або чоловіча відповідь, якщо ВОНО торкає чиюсь честь та гідність.

Коли Степанич працював психіатром, він отримував чесні трудові гроші за вислуховування таких "опонентів". Але іншим за що таке покарання - замість кав"ярні потрапляти на смітник ?

14. Капітан

Спасибо, и Вас туда же :D
    Кеп? Можно, если осторожно:)
    Нас бьют а мы крепчаем! Оставьте все плохое в прошлом году, Данило:)

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Повністю підтримую Бориса, по суті таке ж говорить й Оля....

16. Капітан

Мих, "патриотизмЪ" это удивительная штука, даже страшное оружие, я бы сказал. И нужно уметь им пользоваться, дабы не навредить себе и другим.
    Патриотизм вовсе не выражается в громких воплях в адрес "москалей", воплях тем более не основанных на реальных фактах и событиях. Вопящий в таком случае стает смешон для окружающих и добивается эффекта прямо противоположного желаемому. :o Таким образом он не то что отстаивает честь и достоинство дорогих каждому украинцу понятий, а наоборот - по глупости своей нивелирует ценность этих понятий и дает лишнюю возможность над ними поиздеваться со стороны оппонентов.
    Что мы собственно иногда и наблюдаем :)

17. MARTINI

По-перше
    Данило, з чого Ви взяли, що карають Вас одного? Я бачу публічну перепльовку двох форумчан і "штрафні" наливаю обом, коли ваше хамство мені потрапляє на очі, або хтось скаржиться лінком. У мене абсолютно нема жодних упереджень ні до кого з вас і нема жодних підстав когось репресувати, а на хамство іншого дивитися крізь пальці. Я уже попереджав - розбирайтеся у приваті інакше назбираєте штрафних на автоматичний бан обидвоє. Що це за мода така, постійно приплітати "політичні репресії" до червоних карток за хамство :) Кумедно так виглядає, коли і Данило публічно і Басанець приватно скаржаться, що покарання несправедливі і що їм дістається за політичну орієнтацію, а опонента не чіпають :) Панове, нічого особистого, просто автоматика. Поводьтеся як люди і буде вам людське щастя.

По-друге
    Згоден з Капітаном. "Бий москалів!" - це не патріотизм, а діагноз (в кращому випадку)

18. Ivan

Ivan Well-Known Member

Здається, скоро це буде єдина гілочка, де я ще зможу писати на ЛФ. За участь у досить таки тривалому діалозі (попри його не вельми вдалий зміст) отримую від п. МАРТІНІ попередження за злісний оффтоп. А у моїх спрівбесідників він який, цікаво? :D :D :D

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Офтоп, який просто не піддається оцінці:D :D :D

а де твій аватар? :)