Їздимо до Перемишля кожного тижня. Маршрут Тернопіль-Броди-Львів-Перемишль. Можливо комусь треба щось, чи когось перевезти, привезти, доставити та ін..
Дякую. Дуже класно матиму на увазі, бо плануємо їхати зі Львова. А що цікавого можете привезти з Перемешля у Львів, можна в ПП?
В які саме дні їздите? Робочі чи вихідні? В який приблизно час доби їдете туди і який назад? Яка вартість проїзду однієї людини туди і назад?
В який день тижня їдете? Назад у той самий день? Скільки часу будемо в Перемишлі? Яка ціна з людини зі Львова і назад? Наперед дякую!
Буваю по різному. З ночівлею і без. Переважно їздимо туди і назад. Виїзд в п'ятницю. Можу взяти до 7 чоловік. Ціна 150-200грн. з Тернополя. Зі Львова буде дешевше. Ціни уточняти по тел. або в ПП.
Двоих из Львова взять? Шенгенские визы есть. На ночлег посоветуете, где остановиться? Двух дней (одной ночи) должно хватить.
Хочу в неділю поїхати в Перемишль, але на одного бензин та страхування авто трохи задорого. Якщо б ще хтось підсів, то вже вигідно було б за покупками поїхати Витрати - орієнтовно 160 грн на бензин та 200-250 грн. страхування авто (в залежності як сторгуємося з продавцем) План приблизно такий: зранку година шоста/сьома виїзд зі Львова, потім в Перемишлі галерея Санова, Теско і десь в другій-третій годині дня виїзд назад (пізніше будуть більші черги на кордоні).
2 bostvl: Підсів би до тебе - на днях шукав варіанти. Але вже домовився і гроші заплатив за проїзд( П.с: Може в Польщі вже пересічемся
Всім привіт. Хто ганяє у Польщу на вихідних? Мається на увазі пт.сб.нд. Я б підсів. А і яка вартість з чоловіка. Прошу відповісти в ПП
Привіт. Планую поїздку до Польщі на наступному тижні на авто. Можливо вівторок 16.12.2014р або 18.12.2014р. Хто бажає підсісти - приєднуйтеся!
їхати до Польщі зараз дуже небеспечно, тому що в любий час може початися широко маштабна війна , границі закриють і до дому не зможите повернутися