1 грудня у селі зубра, вночі 6 невідомих у масках розбили вікно, звязали господарів, і мучили їх гарячою праскою, і вкрали 19 тисяч доларів. 7 тисяч євро і 200 грам золота.
напевно, адже не в кожного в хаті стільки грошей лежить людей шкода, а таких от злодюг вистрілювати треба!
Звичайно знали куди йти і скільки можна взяти. Таких гадів потрібно теж прасувати праскою з трансляцією по телебаченню поки не здохне, щоб інші задумались...
Ой, мені таке жахіття нагадалося!!!! у 2000 році так вбили друзів моїх батьків: загинуло троє дорослих і 5-річний хлопчик... вони мали два особняки, один продали, а гроші ще не отримали... вийшло так, що син господині поділивсі зі своїм кращим другом, що мати нарешті знайшла порядних покупців, які дають достойні гроші, бо будинок будував тато і шкода віддавати за безцінь. ось дружок і навів гоп-кампанію... їх декілька годин катували, різали, голки під нігті дитині пхали.. а потім позв*язували до перил на сходах і спалили живцем, бо ті їх впізнали... коротше, жах був страшний...
господар був бізнесменом, возив товар у польщу тому великі гроші були в нього вдома, він живе біля самих братів дубневичів, які мають охоронців, але охорона нічого не бачила, господарю праскою спалили, живіт до самих кишків.
а де в селі такі гроші беруться і в кого? ---------- Додано в 10:33 ---------- Попередній допис був написаний в 10:31 ---------- жахи. шо за країна. та й думаю то всюди таке. просто не явно оголошують, або я себе заспокоюю просто(
Слів нема. Є тіко сподівання шо численні прокляття в сторону нелюдів швидко заженуть їх в могилу. Ну з трансляцією певне не вийде, але якби хто таке зробив то я би за него молився шоб йому здоровя багато було і рука ніразу не дрогнула. І шоб електрика часом не пропала.
Їх засудили? То вже не люди...навіть не скоти......Слів немає,ЖАХ.....І такі люди живуть?та їх мало катувати,їх сама не знаю як,але так,щоб вічно мучились,гади.............
На рахунок грабіжників все правильно. Потерпілі - добре, що живі лишились (гроші діло наживне). Одна думка є - вломити додатково хлопцю (я практично впевнений, що він десь ляпнув комусь про гроші от і прийшли бажаючі)
И в России и в Украине надо вводить смертную казнь за убийство при отягчающих обстоятельствах. И огромные сроки с конфискацией за "крышевание" криминала. Чтоб "на холодное дули".
у пустомитівському районі, знову пограбування, бандити виломали вікно, звязали родину, і били кухоним молотком, і вкрали 20 тисяч доларів, і 5 тисяч євро, може це ті самі бандити, що грабували в зубрі.