Погане передчуття

Discussion in 'Всяке різне' started by nirvanka, Sep 23, 2010.

1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

У вас було погане передчуття? Мова не про те, коли просто так вигадуєш нетивний розвиток якихось подій чи не знаєш що з людиною і думаєш про гірше. Таке певно у всіх бувало. А от без причини саме по собі. Щось муляє в грудях, не болить, але дихання пришвидшується, невелике тремтіння.. Так ніби переживаєш щось страшне, хоча навколо все добре. Якщо у вас таке щось було, то щось потім траплялось?
    Може то щось діється з нашими двійниками, а на нас передається? (я вірю в теорію про те, що у кожного є свій двійник. той, якого якщо зустрінеш, то життя зміниться чи щось таке)

Питаю, бо зі мною таке твориться. 2 год тому стало просто ні з того ні з сього дуже страшно. Трохи вже відпустило, але нав'язлива впевненість про те, що щось сталось чи має статись не відпускає мене. Моторошно..
    Може хтось пояснить таке явище з психологічної точки зору?

• Подобається Подобається x 6
  2. gvorn

gvorn Well-Known Member

То щось з Мілорада Павича і його хозарського словника :)

А стосовно передчуття, то кажуть, що жінки то краще відчувають. У чоловіків воно майже атрофоване ;)

3. Locke

Locke невиправний реаліст

Траплялося декілька разів. Іноді абсолютно без наслідків, але бувало щось недобре ставалося, або могло статися, але загроза пройшла. Про імовірність настання таких подій наперед ні знати, ні здогадуватися не міг.
    Пояснити навіть приблизно не можу. Самому цікаво чому.

• Подобається Подобається x 1
  4. Кохана

Кохана LuBimaya

і в мене таке буває інколи, але дякувати Богу нічого не трапляється... просто стає моторошно, страшно і в середині все робиться наче холодець, і дихати важко... і що то за холєра...

5. deva

deva Well-Known Member

Це трапляється напевне в багатьох.Але надавати цьому значення не потрібно. Бо людина настроюється на негатив і ніби чекає його, а як ми знаєм, що думка матеріалізується. Так що, тільки позитивні думки. А якщо в дома важко переключитись, то сходіть в церкву( я так робила коли жила в США), або інші любимі для вас місця.

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Може то якась прихована хвороба? о_О

7. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Не подумайте шо я прагматик і не вірю в шосте чуття. Вірю. Але деколи вищеописані симптоми бувають від перевтоми чи недосипання чи кінської дози кофеїну. По собі знаю.

• Подобається Подобається x 5
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не знаю як у вас з передчуттями, а фантазія розвинута добре.

Я б вам пояснив трохи, але не хочу вантажити духами і самонавіюваннями.

• Подобається Подобається x 3
  9. deva

deva Well-Known Member

непіддавайтесь осінні дипресії

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В мене то всьо зразу :)
    О, на фантазія не нарікаю, є таке ;)
    Ну хоч двома словами?
    Я навпаки радію осені! Зараз так тепло і гарно!

• Подобається Подобається x 7
  11. Shine

Shine Well-Known Member

На мою думку у Вас останнім часом було забагато різних хвилювань. Але справи у Вас вже налагоджуються і скоро повернеться Ваш спокій у душі. Більше позитивних думок, зробіть щось, що принесе Вам задоволення. Все буде добре:give_rose:

12. Forest

Forest Moderator

Нірванка, дзвони, підемо на каву, як рукою зніме, гарантую!

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

То все думки.
    А вони приходять з різних джерел.
    Можуть від самої людини, можуть від навязування ззовні.
    Якщо від себе, то це або перевтома, або нервове напруження.
    Якщо ззовні - ініціатором може бути злий дух. Щоб забрати спокій. Або незлий дух, дійсно попередження. Варіантів маса.

14. Буває. Перед якоюсь подією або під час неї. Було таке, коли побили мою подругу. І саме в той час, коли це відбувалося.

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ти в Лодзі? ;)
    Напевно таки воно. Вчора 16 год за компом, перед тим теж по 10 і більше год/день, а ще перед тим ДН і 3 дні готування-прибирання.. А ще буде переїзд.. :crazy: Треба розслаблятись..

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не сказав би... Про своє відчуття я колись оповів в темі "Ваші фобії і страхи". І відчуття біди в мене лиш загострилось.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вам тре поїхати за грибами. На два дні, як мінімум.

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Думаєш поможе? Так сі здає,але бліду поганку не так скоро знайдеш,а мухомори не такі вже отруйні... Ліпше,ней трошка потерплят,вже недовго сі лишило... Чи,може ти про тоту,як його...любофф?:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 2
  19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та от теж хочу, але нема як і з ким :sad:

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну.. хіба з Форестом. Не відмовить.;)

Тре тьоплую компанію.

а де твій аватар? :)