чи можливо таке у Львові? кілька приїжжих народних депутатів України збирають тисячі львів'ян, незадоволених новообраною місцевою радою, і... заходять у міськраду, відсунувши правоохоронців, створюють там альтернативну громадську приймальню..... здається саме так відбулося у Кривом Розі... ........................................................... репортаж з місця подій: "Згідно з законом про статус депутата, ми маємо право безперешкодного доступу до цього приміщення", - голосно сказав він поліцейському, який зустрів його у дверях. "А ці всі люди?"- приречено спитав у нього правоохоронець. "А це наші виборці. Ми маємо право їх запросити", - пояснив депутат. "От завтра буде понеділок, робочий день, тоді й приходьте", - спробував уникнути небажаного розвитку подій міліціонер. Однак ззаду вже напирав натовп, і його перші ряди просто провалилися до холу мерії через відчинені двері. Окремі правоохоронці намагалися затримати хвилю людей, які сунули до мерії. Ось з кимось з таких поліцейських зчепився Володимир Парасюк. "Іди звідси додому! Не стій тут! Ти мене нервуєш!" - кричав на цього правоохоронця депутат. "Ти що, дурак, чи що?" - вигукнув Парасюк, коли раціональні аргументи у його діалозі з візаві, схоже, закінчились. Зрештою, в якийсь момент супротивник Парасюка не втримався на ногах і гепнувся на підлогу. Він рвучко піднявся на ноги, здавалося, готовий кинутися на депутата, проте хтось з місцевих активістів поклав йому руку на плече і тихенько сказав: "Я розумію, робота така, але зрозумій: тут же натовп народу. Життя дорожче". Тим часом у холі сотні правоохоронців стояли стіною, не допускаючи активістів на верхні поверхи будівлі. До сутичок наразі не доходило. "Хлопці, не виконуйте наказів! Зараз час, коли будь-який лейтенант може стати полковником", - багатозначно говорив поліцейським сивий дід. Ті дивилися на нього без особливих емоцій: які саме накази мав на увазі чоловік, вони, схоже, не розуміли. Депутати, які верховодили процесом, здавалося, були всюди. Володимир Парасюк мало не через голови правоохоронців поліз дивитися, що за спинами "звичайних"поліцейських роблять люди в шоломах і масках. Єгор Соболєв звідкись здобув столи, стільці і зошити з ручками, потрібні для початку роботи "Громадської варти", "Антикорупційної комісії" та "Ради представників громади".... www.bbc.com/ukrainian/politics/2015/11/151130_krivyi_rig_report_she ЧИ НЕ ЗЛОВЖИВАЮТЬ НАРОДНІ ДЕПУТАТИ СВОЇМИ ПРАВАМИ?
точно за такою ж логікою, з такими самими правами народний депутат Вася Пупкін з групою підтримки з числа своїх виборців може (вимахуючи своїм посвідченням) захопити будь-що в Україні?
почитав... весело у вас там живеться... мабуть галичани більш емоційні ) мені не подобається вулична демократія, для чого накопичувати напругу... чому не йти еволюційним шляхом, співпрацюючи зі владою кожного дня?
я вибачаюсь, мені чомусь спало на думку, що пан Пріус тут на особливому становищі ) я не розумію причини його оцінок... може він вклав якісь гроші в цей форум? але шось пішло не так... ) так буває... нескромне запитання - чи є у Львівського форуму невидимі інвестори, (крім команди форуму)?
та нє, я просто боюся, якби ініціативи... деяких депутатів-клоунів не докотилися до наших країв... краще зарані розібратися, чого вони такі... революційно налаштовані... зарплата мала, чи шо
я всього лише намагаюся зрозуміти правили гри до речі, в нашому обласному центрі мером став кандидат від Самопомочі... цікаво ж, правда, що очікує Миколаїв? нафіга нам тут оті... революціонери )
там написано, зокрема: Кожен "+" чи "-" мусить бути вмотивованим. сподіваюся, Ви зможете це сказати панові Пріусу і т.д.
Пане @npocmo, Ваша взяла! Все вібудеться в правовому полі. Голоси перерахують, а Вася Пупкін буде палити цигарки збоку. На місцях будуть боротися з такими собі мініпідрахуями.
Ось з цим згідний на 100%. Думаю, та шкала оцінок є просто недолугою і ще й калькою з якогось кацапського форуму з недосконалим перекладом. Наприклад, слова "безграмотно" в українській мові не існує, а слово "баян" невідомо що означає в даному випадку. І звісно, якщо я ставлю плюс, то це відомо, що я погоджуюся. Якщо якесь тупо чи не згідний, то чи не краще повідомити в чому та тупість чи незгода полягає? А то можна бути 24 годинним форумським бомжем і замість щось сказати, йде просто засмічення форуму.