Девочки,признавайтесь! Кто пользуется марлевыми подгузниками для своих деток?Чем они отличаются от одноразовых?Сейчас пользуемся Helen Harber. Жду ваших ответов!
Я не мама, не девочка, не пользуюсь, но использовал. Отличается дешевизной, многоразовостью и простотой.
Ні, ні і ні. Якщо не збирати їх десятками, а зразу змивати гімняшки, то ні часу, ні сил, ні прального порошку, ні електрики. Лишається попрасувати, щоби знищити мікробів. Але з ними треба канайомитись. Це мінус.
То якщо у мами є поруч помічники на те, бо дитину не покинеш, щоб відразу бігти гімняшки змивати, принаймні у мене так не виходило, дитина не відпускала. Навіть під час сну не завжди вдавалося вирватись, а коли вдавалося, то не знаєш за що спочатку хапатися. А якщо ще згадати, що марлеві вологу не затримують, то тут ще додається декілька комплектів одежі/білизни, які потрібно купити, прати, сушити, прасувати... то ж, коли б мені запропонували вибирати марлеві підгузники, або смерть, я б просила краще застрелити мене
Я ж не кажу, що марля краще. Я відповів чим відрізняються. Але ціна!!! З цією куревською владою на підгузниках роззоритись можна.
я теж порівнюю як на мене, то коли перекласти на гроші і час, і прання, і порошок, і електрику, і додаткову одежу, з якої дитина швидко виростає, то вийде, що марлеві більш коштовні
Ну я маю можливість порівняти - в мене старша виросла ще "на марлі", а середульша вже в памперсах. І хочу вам сказати, що ну його в пєнь бігти й змивати. )
то якісь фірмові марлеві підгузники де продають ? я ж здійснюю технічну підтримку опісля, надаю певні гарантії
Большое спасибо за Ваши ответы!Теперь точно не буду менять наши подгузники!Очень они мне нравятся)Срветую каждой мамочке!