Подгузники -супер бюджет!)))) Нужен совет опытных мам!

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем SkripnikVI, 31 січ 2016.

1. SkripnikVI

SkripnikVI New Member

Девочки,признавайтесь! Кто пользуется марлевыми подгузниками для своих деток?Чем они отличаются от одноразовых?Сейчас пользуемся Helen Harber. Жду ваших ответов!

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я не мама, не девочка, не пользуюсь, но использовал. Отличается дешевизной, многоразовостью и простотой.

3. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

а ще суттєвими витратами часу, сил, прального порошку, електрики на прання, сушіння, прасування

4. VasMT

Ні, ні і ні.
    Якщо не збирати їх десятками, а зразу змивати гімняшки, то ні часу, ні сил, ні прального порошку, ні електрики. Лишається попрасувати, щоби знищити мікробів.
    Але з ними треба канайомитись. Це мінус.

5. Latana Royal

То якщо у мами є поруч помічники на те, бо дитину не покинеш, щоб відразу бігти гімняшки змивати, принаймні у мене так не виходило, дитина не відпускала. Навіть під час сну не завжди вдавалося вирватись, а коли вдавалося, то не знаєш за що спочатку хапатися. А якщо ще згадати, що марлеві вологу не затримують, то тут ще додається декілька комплектів одежі/білизни, які потрібно купити, прати, сушити, прасувати... :wacko:
    то ж, коли б мені запропонували вибирати марлеві підгузники, або смерть, я б просила краще застрелити мене :)))

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. VasMT

Я ж не кажу, що марля краще. Я відповів чим відрізняються.
    Але ціна!!!
    З цією куревською владою на підгузниках роззоритись можна.

7. Latana Royal

я теж порівнюю
    як на мене, то коли перекласти на гроші і час, і прання, і порошок, і електрику, і додаткову одежу, з якої дитина швидко виростає, то вийде, що марлеві більш коштовні

• Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ну я маю можливість порівняти - в мене старша виросла ще "на марлі", а середульша вже в памперсах. І хочу вам сказати, що ну його в пєнь бігти й змивати. )

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  9. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

то якісь фірмові марлеві підгузники де продають ?

10. SkripnikVI

SkripnikVI New Member

Большое спасибо за Ваши ответы!Теперь точно не буду менять наши подгузники!Очень они мне нравятся)Срветую каждой мамочке!

а де твій аватар? :)