П'ять подарунків, які не злякають нового бойфренда Надіслано від мого NXA8QC116, використовуючи Tapatalk
То до якоїсь дати подарунок? Який виділений бюджет? ) Має якісь хоббі? На чому їздить (має авто, лісопет, біцикіль)? Нейтрально виглядало б зручне портмоне. Якщо не диванний легінь, то завжди буде зручно якийсь мультитул. Їх є до вибору-до кольору, що по ціні, що по якості і зручності. ІМХО примітивніше, але можна якусь філіжанку з написом або футболку. На крайняк набір з дозодоранту і два тюбики якоїсь фігні в тотій коробочці ))))))
Можна і стару, в розумінні давню. Подарунок має кілька плюсів: оригінально, емоційно, сексуально, практично безкоштовно, запамятається на все життя, підійде практично кожному чоловіку за винятком загудних моралізаторів від яких краще триматись подалі.
Подарувати Ваш спільний портрет (замовити - намалюють по фото) З таким подарунком я можу допомогти) Як що буде бажання, звертайтесь дівчатка.
Дуже мало інформації про хлопця. Та вже і не потрібно мабудь)) Але відповідь "себе" мені найбільше сподобалась))))
Ким він є для вас? Хлопцем, братом, колегою по роботі..? Які у нього захоплення, який у вас бюджет на покупку? Питання дуже абстрактне і щось адекватне радити по такому опису нереально, подаруйте тижневик по типу того який на фото нижче + гарну, дорогу ручку. Якщо людина близька, то тут потрібні відповіді на всі питання які вище задав, якщо ще взагалі актуально...
Можно я думаю подарить ювелирное украшение, оно может быть любое, но я бы вам посоветовал обратить внимание на подарок в роли мужского браслета. Такой вид подарка будет подчеркивать его стиль и кстати, что главное будет им пользоваться. Вот кстати небольшой обзор от специалистов о браслетах, который я думаю вам пригодится при выборе такого рода мужского аксессуара.
Насправді - неважливо що. Подаруйте будь-яку безглуздість, головне, щоб ви вклали у це душу. Мені мій хлопець подарував досить дивну маленьку м'яку іграшку, яку дістав при цікавих романтичних обставинах. Дивлюсь на неї і згадую про той день і взагалі гарні моменти.