http://shuhlyadka.com.ua/product-category/dly-spalni/postelnoe-belie-2/vilyuta/ знайдете багато цікавого до новорічних подарунків)
А я не чекаю, коли буде нагода, та роблю собі сама дарунки. Ось заказала в brabrabra.ua класну білоруську білизну Мілавіца. Жінка завжди повинна бути жінкою на всі 100.
А мені подобається отримувати у подарунок книги, якусь цікавеньку косметику, всілякі ароматичні штуки, як арома-свічки, індійські палички і таке інше. З прикрас ношу лише дерев'яні підвіски
А меня вот муж порадовал подарком, в виде красивой бижутерии, которую по хорошей цене купил в этом магазине: Купить бижутерию в интернет-магазине FromStones . Я потом изучила магазин и осталась впечатлена богатому и качественному ассортименту различной бижутерии на сайте.
а я на цей новий рік даруночка собі зробила - замовила в інтернет-магазині looklike сумочку для себе. Вже місяць з нею не розлучаюсь. Дуже класна!
Привіт. А ви даруєте подарункові бокси на свята? Якщо так, то заходьте сюди. Маю багато пропозицій до Нового року та Миколайчика. Новорічні Архіви - Yasco Gift