- bleeen... Спасибо, что напомнили. А то, "мы конечно это праздник не отмечаем", но если не подарить чего-нибудь "очаровательного" и "ты сумасшедший, зачем, мы же договаривались" станем чего-то раздражительными... - шо, и он планирует?
Я цю проблему легко вирішував дрібничкою з елементами квесту. Заздалегідь написав декілька папірців з "адресою" наступного папірця (наприклад, "Подивись у пральну машину", а потім "Заглянь до холодильника"), які кріпились сердечками з наклейкою у відповідно зазначених місцях. 8 "посилань" було достатньо з головою. На фініші вже не важливо ЩО даруєш - ефект квесту настільки збуджує цікавість, що абсолютно по-барабану що саме знайдеш
А у нас кожен день-День закоханихКоханий не любить це свято , та і я теж.А по секрету скажу, що все рівно якісь сюрпризики будуть один для одного. Щось цього року немає того рожевого божевілля як раніше.Мабуть погода впливає.
А мені от трохи накладно виходить,чоловік має 12 день народження та потім ще на Валентина даруйале всеодно цьогу року приготувала дещо
Ми не святкуємо, але 13-го підемо на святкову вечірку для укр-рос-біл населення Лодзі, і я платитиму, тож буду вважати це подарунком, для галочки
ну, святкуємо чи не святкуємо то справа кожної людини окремо. Інша справа, що є певний світовий день загальної уваги до людей, які тобі дорогі. З цього приводу мені дуже подобаються поляки - для них це більше день уваги до ближнього, якого теж по-своєму любиш. Тому і між коханими людьми це зовсім не значить, що кохати треба лише раз на рік
Мені нема кому дарувати подарунки,але приїхала до сім'ї,відкрили пачку цукерків,поговорили,посміялися.Було дуже весело)))
нехай мене обізвуть некропостером, але таки відповім невже немає людей з якими тобі приємно проводити час? Поки в мене не було дівчини, я з задоволенням дарував більше десяти валентинок в цей день, щоб показати людям, що вони мені важливі.