Подарунки на День Святого Валентина

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Olik, 11 лют 2010.

1. Olik

Olik Member

От і знову прийшло довгоочікуване свято, що будем дарити панове?

2. redfox

redfox Well-Known Member

мы планируем поход в Оперу и романтический ужин дома)))

3. - bleeen... Спасибо, что напомнили. А то, "мы конечно это праздник не отмечаем", но если не подарить чего-нибудь "очаровательного" и "ты сумасшедший, зачем, мы же договаривались" станем чего-то раздражительными... :pardon:

о_О - шо, и он планирует? :)))

4. redfox

redfox Well-Known Member

о_О - шо, и он планирует? :)))[/QUOTE]

ну таки да) а в чем вопрос?

• Подобається Подобається x 1
  5. Alex Kulko

Alex Kulko Well-Known Member

Я цю проблему легко вирішував дрібничкою з елементами квесту. Заздалегідь написав декілька папірців з "адресою" наступного папірця (наприклад, "Подивись у пральну машину", а потім "Заглянь до холодильника"), які кріпились сердечками з наклейкою у відповідно зазначених місцях. 8 "посилань" було достатньо з головою. На фініші вже не важливо ЩО даруєш - ефект квесту настільки збуджує цікавість, що абсолютно по-барабану що саме знайдеш :)

• Подобається Подобається x 3
  6. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

А нічого!!!Це не наше свято,я його не святкую!

• Подобається Подобається x 4
  7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А у нас кожен день-День закоханих:)Коханий не любить це свято , та і я теж.А по секрету скажу, що все рівно якісь сюрпризики будуть один для одного.
    Щось цього року немає того рожевого божевілля як раніше.Мабуть погода впливає.:)

• Подобається Подобається x 5
  8. Anaid

Anaid Well-Known Member

А мені от трохи накладно виходить,чоловік має 12 день народження та потім ще на Валентина даруй:sad:але всеодно цьогу року приготувала дещо;)

• Подобається Подобається x 4
  9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ми не святкуємо, але 13-го підемо на святкову вечірку для укр-рос-біл населення Лодзі, і я платитиму, тож буду вважати це подарунком, для галочки :)

• Подобається Подобається x 3
  10. Alex Kulko

ну, святкуємо чи не святкуємо то справа кожної людини окремо. Інша справа, що є певний світовий день загальної уваги до людей, які тобі дорогі. З цього приводу мені дуже подобаються поляки - для них це більше день уваги до ближнього, якого теж по-своєму любиш. Тому і між коханими людьми це зовсім не значить, що кохати треба лише раз на рік ;)

• Подобається Подобається x 2
  11. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Мені нема кому дарувати подарунки,але приїхала до сім'ї,відкрили пачку цукерків,поговорили,посміялися.Було дуже весело)))

• Подобається Подобається x 2
  12. Alex Kulko

нехай мене обізвуть некропостером, але таки відповім :)
    невже немає людей з якими тобі приємно проводити час? Поки в мене не було дівчини, я з задоволенням дарував більше десяти валентинок в цей день, щоб показати людям, що вони мені важливі.

а де твій аватар? :)