Поблеми зі шкірою лиця! Допоможіть хто чим може, або хто що знає підскажіть? Дякую!

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем joogun, 10 кві 2011.

1. joogun

joogun New Member

Доброго здоровля усім! Є таке питання скоріш прохання? В дівчини проблемна шкіра і ніяк неможем позбутись цієї проблеми. Колись кохана купила в аптеці засіб від прищиків і за це попала на хірургічний стіл, але це не сильно зарадило проблемі усе одно червоні плями залишились і де не де прищикі висипає. Так от моє прохання: Підскажіть будьласка хорошу клініку яка може вирішити проблему зі шкірую лиця і ненаробити ще гірше, або хорошого лікаря? Буду щиро вдячний усім за допомогу!

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Найкраще проблеми зі шкірою вирішуть психологи.
    Нє?

3. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Доуденальне зондування (направлення може дати гастроентеролог, якщо не побачить протипоказань) позбавляє застою жовчі і чистить жовчні протоки печінки - а це причина майже половини дерматитів, деяких видів алергій і інших проблем зі шкірою. Печінку можна чистити і іншими засобами, але найбільш швидкий і дієвий - старе добре зондування (хоч і малоприємна процедура, але ж не операція, та й дешевше обідеться ніж купа візитів до тих хто робить "косметичний ремонт", ІМХО).
    Інколи причиною є один з видів мікроорганізмів.. так звані "підшкірні кліщі" - але з тим всим треба до спеціалістів.

• Подобається Подобається x 2
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

зу шкірую лиця чи зі скірою облицця?

а де твій аватар? :)