Я покину вас, друзі мої, до жовтня місяця орієнтовно. Я не знаю, чи зможу я використовувати свої проксі для конекту звідти, тому не знаю, чи зможу я з вами спілкуватись. телефони залишаються тут (скоріше за все у тата або інших родичів) скайп мій є, як і аська. відповім кожному, лише одне прохання - кажіть хто ви є. особливо мені соромно перед Олегом та Гудом++++ю ви добрі хлопці, але не тре вам та політика. я кажу до побачення. на все добре хотів би побажати всім доброго настрою, відваги та мужності. не зраджуйте себе. лікуйте нерви, якщо із ними є проблеми. чи є для мене поради\побажання? [OFFTOP]через певні причини фотокартки мене із моєю жінкою на форумі я демонструвати не буду.[/OFFTOP]
особливо тільки перед ними. а соромно - перед всіма, за виключенням Гранда та Прокіпа. але виключення підтверджують правила Олеже, я не приїду, вибач. буде в нього час - буде писати. але у вересні часу буде обмаль. також я хотів би висловити подяку всім, хто так чи інакше хвилювався за моє життя під час операцій. із рукою все добре. шви зняли, рука майже повністю функціональна. на пузі також все гаазд.
) Ці двоє негідників ніяк не хочуть вливатись в загальний хор. Ату їх, АТУ!!! Ці двоє і є тим виключенням із правил, без яких будь яке правило неможливе. Побажання? Набирайтесь розуму та індивідуальности синку. Тоді і хамство у Вашому виконанні набере очаровательности.