Відповідь: Хто на чому їздить? Та це точно правда ми те вже проходили...Дякую, возитись з паперям кридитного відділу банку бажання мало, думаю на Тераспіль все ж таки махнути.
Відповідь: Хто на чому їздить? А що складного, довідка, паспорт, іпн, за кілька днів гарантійний лист в салон, виробляєте техпаспорт і все, це зовсім не складно )) В Придністров'ї купа авто - це угнані з території України, так що за низьку ціну лотерея, можуть конфіскувати за 1-2 місяці.
Відповідь: Хто на чому їздить? Мартіні там автівки дешеві, але по свідотству та придністровськими номерами...
Відповідь: Хто на чому їздить? Авто дешеві у Польщі, у Німеччині, Британії. Але якщо там купити, то поки можна буде їздити на ньому в Україні, то попадаєш в кругленьку суму. Розмитнення, податок чи ще там всяка фігня. Хіба придністровські машини не тре розмитнювати?
Відповідь: Хто на чому їздить? Та хоч на 90. Я питаю не скільки та машина коштує там, а у скільки вона обійдеться громадянину України в кінцевому результаті. Їх що розмитнювати не треба? Ви рахували, скільки та машина буде коштувати, коли ви поставите її на облік в ДАІ і отримаєте на руки техпаспорт? Якщо купити в Польщі машину за 4 тисячі доларів, то доставка в Україну, розмитнення і оформлення всіх документів, додасть до цієї суми МІНІМУМ 5-6 тисяч, а то й всі 8. Чим Придністров"я відрізняється від Польщі?
Відповідь: Хто на чому їздить? Мартіні....для громадянина України буде дешево на 70%, а не хоть 90% маю знайомих які катаються по місту на бехах, мерсах. Незручність в тому шо ви будете їздити на автівці зареєсьрованій у придністровській республіці...розумієте Мартіні, номера будуть не наші Українські.
Відповідь: Хто на чому їздить? Наскільки я знаю, по Україні їздити за кермом автомобіля із закордонними номерами може тільки громадянин тої держави, якої в нього номерні знаки. То ше доведеться молдавське громадянство приймати? Або ж виходить, що з Придністров"ям в України якісь особливі стосунки і там є якийсь виняток. Тобто українці можуть спокійно собі їздити на придністровських машинах. Хтось все-таки знає, в чому фішка?
Відповідь: Хто на чому їздить? Не думаю, що все так просто. Хіба Придністров`я має якийсь особливий статус... Я українець, машина на німецьких номерах. При в`їзді в Україну мушу брати митну декларацію, на 5 днів. Тобто кожні 5 днів мусів виїжджати до Польші і назад, брати нову декларацію. Так було ще донедавна... В травні питався митарів, казали з цього літа зміни, а саме - тепер вже вона діє на 10 днів, і заїжджати можна через будь-яку митницю(раніше було: виїзд одна митниця, заїзд - інша). За 2 тижні збираюсь до Львова - перевірю... Мій шваґро з гамериканським паспортом на гамериканській машині мусе кожні 3 місяці, якщо я не помиляюсь, виїжджати до Польші...
Відповідь: Хто на чому їздить? От про що я і кажу. Васілій, не баламутьте людей. Якби всьо було так просто, то всі би кругом їздили на придністровських машинах
Відповідь: Хто на чому їздить? Мартіні ну чо ви такий...? яж кажу приїхаєте з 3-4 штуками зелені до Тирасполя, там вибираєте на ринку тачку вам оформляють у нотаріуса ксіву "свідотство" на право користування і їхаєте собі до наступної переїстрації та тех огляду...
Відповідь: Хто на чому їздить? Васілій, відповідайте прямо на конкретне запитання - чи можна їздити по Україні на машині, яка не стоїть на обліку в МРЕВ ДАІ? Я чомусь підозрюю, що якщо я ризикну цим автом виїхати на підставі якогось сумнівного папірця, оформленого якимось нотаріусом у невизнаній у світі (і в Україні) придністровській республіці, не розмитнивши це авто, не поставивши на облік в ДАІ, то заїду я на ньому до першого даішника, а звідти і до штрафмайданчика, звідки та машина навряд чи колись виїде.
Відповідь: По авто - до Придністров"я? Авто, придбане за кордоном громадянином України, мусить бути поставлено на облік в ДАІ , розмитнене, оплачено ПДВ і акцизні збори. Ось читайте http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=2681-14 З А К О Н У К Р А Ї Н И Про порядок ввезення (пересилання) в Україну, митного оформлення й оподаткування особистих речей, товарів та транспортних засобів, що ввозяться (пересилаються) громадянами на митну територію України
Відповідь: По авто - до Придністров"я? на придністровських можна - при певних розкладах. В Києві багацько таких машин. -- не раджу.
Відповідь: По авто - до Придністров"я? П.Мартіні я власне тої машини не маю але спеціально для вас все ж таки найду своїх корешів і запитаю як їм їздиться на тих во номерах, які приколи на дорозі і тому подібне...Перечикайте трохи