Можливо хтось нещодавно робив таке? Хочу BMW 320d 200 року, коштує близько 2500 євриків. Скільки б по деталях коштувало завести?
магазин автозапчастин www.exist.ua шукаєш всі запчастини до своєї БМВ, додаєш на калькуляторі суму, і маєш ціну
Спочатку потрібно вогірка з рота витягнути і нормально пояснити що потрібно. Щоб потім їздити чи просто завеСти? ))) В разі першого варіанту відповіді -купити документи з того ж типоряду з барахлом, щоб стояло на обліку (500-2000 гамериканських гривень) -погоджуємо заміну кузова з інститутом ДП "ДержАвтоТрансНДІпроект" (попереднє погодження безкоштовне) -Розбираємо (все крім торпеди і сидінь) (приблизно 300-400 гамериканьких гривень), ввозимо розмитнювати і збираємо кузов (500 гамер. грив.) через "фірму", отримуємо від неї довідку-рахунок (к-ть гривень не пригадаю) на кузов на своє ім'я (або ім'я того, на кого є базові українські документи на автомобіль). -Проводимо огляд старого кузова експертом (на Підстригача, на другому поверсі в приміщенні "Бош-сервіс" 1500 грн) та інспектором МРЕВ (200 грн++ (наших)).Для цього потрібні останки старого кузова з ідентифікаційними номерами. -отримуємо в ДП "ДержАвтоТрансНДІпроект" Висновок про погодження конструкції про те, що все зібрано правильно і Акт відповідності нормам безпеки дорожнього руху (870++ грн) -Робимо огляд експерта в МРЕВ (ще 150 грн) на новий кузов і подаємо всі документи на погодження в УДАІ по регіону реєстрації первинних документів . -Після отримання позитивної відповіді від УДАІ приїжджаємо в МРЕВ (куди подавали заяву на переобладнання) для заміни техпаспорта зі сплатою всіх офіційних платежів. Податок до Пенсійного фонду не платимо. Розрахунок Акцизний збір (ст. 215.3.6) -Ставка - 436 євро на будь-який б/в кузов Ввізне мито (Митний тариф - група 87) Ставка - 10% від вартості б/в кузова. ПДВ (ст.185 податковий кодекс) ПДВ становить 20% від суми вартості кузова,акцизного збору і ввізного мита. Вартість кузова по таблицях рахується 80% від цілого авто. В випадках "родичів" може бути понижене до 60% Інвойс їм по барабану Щось таке хотілось би видіти? Чи щось інше малось на увазі?
Я б казав почекати поки народна влада внесе зміни в законодавство і зробить вживані автомобілі з Європи дешевшими хоча б в 2 рази. А краще в 3-4, як вони і коштують в Європі
просто зробити податок за ввезення 100 американських президентів краще їздити на 15 ти річному пассаті ніж на новій калині чи пріорі....
Ви справді вірите, що таке буде?? я ,звичайно, дуже про таке мрію, але щось мені здається маловірогідним такий сценарій.. максимум - це зниження вартості розмитнення на 10-20%.. це я про найближчі роки 2-3, якщо війни не буде О_о
те дибільне "розмитнення" було введено на вимогу наших автовиробників, порошенко теж в тому брав участь шо ми стали купувати нові машини в два рази дорожче ніж вони коштують в Европі
ну певно же так! ми ж народ український багатий! нам хіба впадло за файну автівку грошей дати? а якщо серйозно, то я б певно не так протестувала, якби ланос коштував втричі дешевше і був всім доступний.. я б тоді на ньому їздила і не думала про ромитнення старого фольксвагена((( Наші вітчизняні автовиробники просто не дадуть нам мати дешеві іномарки... і своє фуфло сунуть за неймовірні гроші
Шукав, ніц такого найти не можу. Принаймі в кузові e46. Щоб в нас е46 2002 року, дизельна коштувала 2500 євро? Хіба при курсі 50-60 грн. за Євро)
Ви навіть не дівіться на легкові авто менше 2009 року. Там ціна буде просто космос. Легкові ато до 5 років. а якщо після 5 то тільки грузові