Пліткарство або служба ОБС

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем маюнка, 8 тра 2008.

1. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

думаю, всі колись ставали об"єктами зацікавлення службою ОБС(одна баба сказала).
    хочу поговорити про плітки. як народжуються міфи про людей та події, наскільки правдива інформація доходить до нас в останній інстанції?
    чи можна жити так, щоб про тебе взагалі не складали пліток?

іноді мимоволі сам передаєш якусь "новину", яка , як потім з"ясовується, насправді була вигадкою.
    а люди в своїй більшості хочуть "хліба та видовищ", тому плітки декого підживлюють, ба дехто навіть не може жити без того, щоб не вигадувати чи не передавати вже вигадані мало чим підтверджені "факти".

втім, про людину тим часом складається певна думка. хтось десь щось почув, зробив висновок і передав далі.
    часом це прзводить до повністю викривленого уявлення про особу та її життя.

так-от, чи можна побороти пліткарство і як знешкодити службу ОБС або ББС(баба бабі сказала)?:)

• Подобається Подобається x 8
  2. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

Відповідь: Пліткарство або служба ОБС

думаю не часом, а постійно
    ні, це вічна і безперебійна служба :)

• Подобається Подобається x 7
  3. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

плітка буває пікантна, смачна чи брудна, мальовнича чи "з душком"... але вона - як повітря - вона є всюди і завжди :)
    http://www.kulichki.com/vv/pesni/skolko-sluxov-nashi-ushi.html
    плітки породжуються не тільки людьми про людей - а й урядовими особами... старий такий анекдот - перший радянський кооператив... Рая всю ніч макарони варила, а Міша весь день їх на вуха вішав....
    це питання вже і оспівувалося/описувалося, вже і так і сяк піднімалося - але таки навіть на самого заядлого ворога пліток - знайдеться своя "смачна плітка" :)
    Співпадіння з назвою кафе - випадкове, відповідно, прохання не розцінювати цей пост як рекламу :)

Додано через 2 хвилини
    ага - ще - один з варіантів останнього (7-го) куплету

• Подобається Подобається x 6
  4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Чи "Солодка"?.. (про кав'ярню)

5. afterstep

як тільки пупер надумає ставити - перевіримо :)
    але таки "смачна" - тут вже най філологи підкажуть - плітка солодка не буває :)

6. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

давай завтра, заодно кості перемиємо (я це люблю)....[​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  7. afterstep

хех... от біда... як бідному женитися - то й гальби немиті....
    я тобі зателефоную на наступному тижні :)

8. Кася

Кася Well-Known Member

а мені більше подобається назва ББС (ну прямо як новини ВВС)))
    а взагалі ми самі ж завжди і підтримуємо пліткарство своєю невмиручою цікавістю.Вічно хочем знати скільки в сусіда в сейфі грошей і з чого Ганька з сусіднього села побудувала собі нову хату.

• Подобається Подобається x 5
  9. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

домовилися (маю кілька гарних пліток)... [​IMG]

10. afterstep

троха "теорії" - стаття Мовчання - срібло, плітка - золото?
    ну, і останнє речення:
    хоча - інаугурація Мєдвєдева "видала на гора" кілька свіжих (не переспівів - а власне "свіжих") анекдотів :) Знаця - не все так погано?

Додано через 1 хвилину
    тільки дивися, щоб були повнолітні :)

• Подобається Подобається x 3
  11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Плітки були, є і будуть:)Боротись з ними немає ніякого сенсу...та й не цікаво було б тоді жити:)))
    Кажуть , у нас позавчора був землетрус силою 3-4 бали.А ми нічого й не відчули.:)

• Подобається Подобається x 2
  12. bonapart

bonapart Well-Known Member

Аааа, ото тема!!! не преношу пліток з деякого часу... хоча, можливо і сам десь щось можу таке ляпнути, що потім йде в розряд пліток))))
    От про мене і про мою хату в Городку ходить стільки пліток - що ого-го!!)))) Навіть дівчатам звідти мами/баби кажуть - тільки не заходьте ТУДА))))(це ті які добре мене не знають). Та що казати, навіть амі дівчатат буває бояться туди заходити... але насправді там нічого страшного не відбувається, так іноді парубоцькі посиденьки ;) Але зато зробили з мухи слона, і всі бабки на нас тепер косо дивляться, особливо ті, в яких є внучки :haha:
    А щодо того, чи можна жити так, щоб не було пліток - думаю, що таке неможливо)))) Особливо, якщо зважити, що "бабки під під"їздом все бачать!!!". Ну і знешкодити службу ББС по-моєму теж неможливо))))

13. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

про це детальніше і, думаю, я вам зможу сказати чому ходять плітки :)

14. bonapart

Нуу... :o я би розказав, але то довго)))) і не до тої теми;)))

15. Alias

Та ми й самі можемо здогадатись чому такі плітки про вашу хату:haha:

16. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

от я вже роки 3 як поставила собі ціллю тримати язика за зубами, де треба. вже іноді вдається.
    передавати неперевірені новини - дуже небезпечна справа. можна не тільки звести наклеп на певну особу, а і свою репутацію заплямувати.

часто плітки народжуються там, де є якась таємниця. ну не хоче людина, чи кілька людей, щоб певний факт став відомим, але на рівні відчуття інші знають, що щось там таке є, от і починають "вгадувати", що б то могло бути. і починається...

• Подобається Подобається x 5
  17. Alias

А землетрус все ж був, навіть в газеті написали.:)

18. bonapart

Та ніц там поганого не робиться... ну зберемся, ну погуляєм там ніч-дві-три, ну буває, що не лише хлопці... але все мирно)))) Та й ще ніхто не жалівся з тих, що там були)))) Ащодо ешти - то всьо вигадки, там ніхто нікого нічого не примушує))))

19. fuxx

fuxx Member

А навіщо її бороти?
    Всерівно є люди для яких плітки то життєвонеобхідна справа.

Найцікавіше це проводити дезінформацію локальної служби ББС. Одному агенту ББС при "допитах" надаєш одну інформацію, іншому іншу... В результаті можливий розкол локального осередку ББС (обовязково з мордобоєм).

Інколи перед входом у двір віддаю важкі кульки дружині, а сам руки в кишені. І я вже точно знаю що наступний тиждень у агентів ББС марно не пройде :)

а де твій аватар? :)