П'ЯТНИЦЯ ВЕЧІР :yahoo:!!!!

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Mariya, 19 вер 2009.

1. Mariya

Mariya Well-Known Member

АААА, нарешті, робочий тиждень закінчився, попереду вихідні. :yahoo:

Гілка створені для того, щоб ГОЛОСНО тішитись закінченням робочого тижня, хвалитись, як хто планує провести цей вечір і можна писати про плани на вихідні.

• Подобається Подобається x 8
  2. Mariya

Mariya Well-Known Member

Я нині лекції відчитала, продуктів купила, налисників насмажила, а зараз буду до товаришки в гості напрошуватись. Якраз розпогодилось (уряяяя), а ще я своїх студентів цілих два дні бачити не буду, яка краса!!!

• Подобається Подобається x 9
  3. Приветливая

Приветливая Well-Known Member

А я встала в пять утра (в субботу :cry:), заварила чай из пакетика (на другое сил нет) и ненавижу своего кота, который веселой сытой сосиской бегает по квартире и хоть бы хны животине:cry: Планы на выходные: пахать, пока не запахаюсь в пашню окончательно:sad:

• Подобається Подобається x 3
  4. Mariya

Mariya Well-Known Member

ого, в суботу, так раненько....о_О Бідненька....:give_rose: А чим кіт провинився?

• Подобається Подобається x 5
  5. Patrick

Patrick Well-Known Member

Я колись (коли був не жонатий) в пятницю в вечір like to go crazy.Ми з колєґами йшли в бар.Це переважно було десь в давнтавні (в Торонто) і пиво з токілою йшло як "діти до школи". І приходив до дому десь в суботу під ранок.Або міг взагалі не приходити....Появлявся десь в неділю.

Деколи знайомилися з такими самими дівками , які теж любили попити токіли , курили , матюкалися і взагалі не мали ніяких комплексів....

Але часи минули ....сімейний затишок і спокійний вечір тепер мене більше приваблює.

• Подобається Подобається x 4
  6. mavka

mavka Well-Known Member

бажаю всім гарних вихідних ! а сьогоднішній вечір п"ятниці й завтрашня субота взагалі є особливими для юдеїв.

"Лешана това тикатеву ветихатему !" (хай все добре про вас буде записано на другий рік й печаткою скріплене !)
    дводенне свято Нового року слід відзначати як годиться, з усвідомленням, що Єврейський Б-г закінчив Творіння (нас з вами) й пустив його в світ.
    :)

:[​IMG]

можна з"їсти слайсик яблука з медом зі словами "Хай буде вгодно Тобі, Господь, Б-г наш і Б-г отців наших, дати нам добрий и солодкий новий рік!", можна фініки, гранати - як є. бажано баранячу або риб"ячу голову зі словами "Нехай вгодно буде Тобі, щоб ми цього року стали головами, а не хвостами !"
    ну, то хай ! Амінь. в мене на столі чорний хліб з українського магазину, рибка копчена звідти-ж й Red Stripe - Jamaican Lager. Кошерне ?..

а завтра святкування продовжуватимуться.... :preved:

• Подобається Подобається x 2
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Еххх...вихідні...:sad:
    Скоріше б...проходили...

8. Приветливая

Работа=( А кот провинился фактом своего счастливого существования. Должен же быть кто-то виноват: мужа жалко, а кот в самый раз:)

9. von Philip de Conopel

von Philip de Conopel Well-Known Member

Кіт, до речі то своєрідний дух, домовик. Йому треба догоджати, тоді все буде якнайкраще.

10. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Хочу понеділок! Хочу... на роботу.... о_О

11. Приветливая

Меняюсь работами не глядя, хочу тоже хотетьо_О

Кхм... Вы просто не знаете моего кота. Если бы Ваш кот нагло пил чай из вашей чашки, не обращая внимания на надвигающейся тапок, катался на шторах, по ночам с разгону прыгал Вам на кровать, скидывал (также по ночам) канцелярские приборы со стола на пол (а фигли вы спите, мне скучно!) и вопил, что Вы срочно не бросаете все ваши дела и не чешите его величество, желание угождать поутихло бы:haha: Ах, да, я забыла про любимую забаву - залезь на обеденный стол и ляг на нем спать или протиснись в тумбочку для белья и ляг спать на чистом белье. Еще можно чесать когти о новый диван и дорогой ковер - старые не канают=)
    Забыла добавить: иногда по утрам (часиков в 6) Вы будете просыпаться от того, что очень шершавым языком лижут Ваше лицо или, что страшнее, сидят на вашей голове (!!!), держат прядь ваших волос в зубах и смотрят на Вас такими невинными-невинными глазками, а в ухо "мяяяяууууууууу".

• Подобається Подобається x 10
  12. Romko

ФУУУУУУХХХХ.....:download:
    один вихідний позаду...ще б один....:sad:
    ТО ДУЖЕ ГОЛОСНО...о...:sorry:

• Подобається Подобається x 7
  13. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Нє! Не віддам... хіба через півроку :))

Якийсь в вас дуже балуваний "домовик" :)

• Подобається Подобається x 1
  14. Mariya

Mariya Well-Known Member

Гарний в вас котик. :cowboy:

15. Romko

Фууууххх...:download:
    нарешті....і котик гарний..і вечір гарний...:good:
    Вихідні позаду!:yahoo:
    Фсьо...:cigar:

16. von Philip de Conopel

Ах, Привітна (можна так?). Вибачайте, що вчасно не відреагував на Вашу відповідь. просто сьогодні п"ятниця, заглянув - а там Ваше волання про допомогу.
    Ціле життя співісную з котами (улюблені домашні тварини). Можу відповідально ствердити: то такі ж особистості, як і люди. Кожен зі своїм характером, звичками, уподобаннями. І – головне – вони вважають себе рівнею з Вами.
    Коли народилась моя перша донька, на третій чи четвертий день окотилась і киця. Що ви думаєте? Щойно ми відвернулись на кілька хвилин, вона занесла своїх кошенят у колиску до нашої дитини і вляглась поруч їх годувати. У дружини звісно – істерика…(Ну, киці ми дали зрозуміти, що у нас не "спільна колиска"). А дитинка спить собі – хоч би що. Потім дружила з кошенятами, як з братиками і сестричками, а киця-мама, вилизуючи кошенят, і нашу доньку вмивала часом.
    О, вже чую дихання МАТРИЦІ: давайте -но я перенесу продовження розмови у відповідний розділ… (про братів менших)

17. Полковник

Полковник миється в бані

18. von Philip de Conopel

ЦЯ п"ятниця - наближає до кінця четвертого тижня, відколи нога в гіпсі. Незважаючи на лікарняний, виконую хоч мінімум робочих обов"язків. Щоразу хтось з роботи заходить: проконсультуватись, підписати, написати відгук. Мушу відкласти поїздки (а я так люблю їздити! - навіть сам процес руху "Туди де нас нема"). Привчив співробітників отримувати за консультації вдячність у вигляді пива. Часом виникають непорозуміння з найдорожчою, коли консультацій забагато.
    Завтра субота. Мій друг, що зараз мешкає в Єрусалимі, піде до синагоги
    У неділю вранці дружина прийде вчасно до церкви, бо співає в хорі, заодно передасть від мене вітання баритонам.
    А я рахуватиму дні до "дємбєля", як порадив хірург, що наклав на мене гіпсові кайдани.
    Але зате маю повно часу, аби спілкуватись в НЕТІ: "слава ЛФ!"

19. Romko

Знов вихідні...ех...
    Треба терпіти...:sad:

Останнє редагування: 25 вер 2009
  20. "форумівцям слава!" :)
    а у мене щойно п'ятниця ранок - біжу на роботу... Як пише Ромко: треба терпіти... :)

а де твій аватар? :)