П’ять років ув’язнення за незаконні розкопки

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 1 січ 1970.

1. gazeta

gazeta Well-Known Member

МИНУЛОГО тижня співробітники Ріпкинського районного відділу Міністерства внутрішніх справ (Чернігівська область) разом зі співробітниками обласного управління Служби безпеки України затримали чотирьох осіб за підозрою в незаконних розкопках біля села Велика Вись (Чернігівська область). Повний текст

2. консультант

консультант Дуже важлива персона

Відповідь: П’ять років ув’язнення за незаконні розкопки

Дякую за інформацію, а то я сам вже неодноразово думав про металошукач. З моїми планами сів би на років 30-ть. Тепер буду думати, як краще зробити. Самі шукати не хочуть, а на дурняк забирають. Тільки почнеш щось робити, зразу купа "пасажирів". Шкода...

3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Цитата: "...дії незаконних “археологів” можуть підпадати під ст. 298 Кримінального кодексу – “Знищення, псування пам’яток історії або культури”,..."

Що ж вони таке знищували? Кургани розкопували чи що? Так кургани нібито не є пам"ятниками історії або культури.

4. консультант

консультант Дуже важлива персона

На рахунок курганів, могил та інших поховань я згоден - це вандалізм але якщо це просто в полі, то я признав... Зрештою думаю можна оформити і як підпреємницьку діяльність.

а де твій аватар? :)