Відповідь: Півроку без корупції правильно - хорошого понемногу, а не много и дурного :D щоб нагородити переможців змагання? :D так я і знала. хтось позвонить раз, а хтось сто разів і переможе. махлюють!!! звісно. лише півроку, бо лише на півроку її профінансують. коли була студенкою сама такі "проекти" писала, але закинула ту дурну справу на яких-яких? - мылий, ты веришь в любовь с первого взгляда? - нет - тогда посмотри на меня еще раз! ну... а що громадянин не може бути неправий? коли все знаєш наперед легше робити підсумки і що далі? тре пересадити всіх і не тратити дарма час і гроші :D
Відповідь: Півроку без корупції невірне твердження. ці звернення викуповуються тими особами, на яких скаржаться. Це дійсно гроші - питання лише часу.... Додано через 1 хвилину якраз ті, кого посадять/засудять - це ті, що за виділений їм на роздуми час не змогли нашкребти необхідну та достатню суму.... Додано через 3 хвилини Яка ганьба! адже львів'яни - в трійці призерів однозначно! Щось не так і не там громадську думку опитували....
Відповідь: Півроку без корупції Гелено, судячи по тому, як Ви розшифровуєте все по реченнях, думаю що "пошити комусь лапті" або заробити нормальні гроші, ви зможете досить скоро ...
Відповідь: Півроку без корупції щось я невпевнена чи правильно я вас зрозуміла :shy: особливо в частині про лапті - щоб та приказка означала?
Відповідь: Півроку без корупції Я завжди знав,що Галичина-набільш корумпована частина України. Після Галичини іде Буковина,це 100 пудів.
Відповідь: Півроку без корупції теж так думав - але то невдалий підхід, Шреку. Вони просто сядуть - і їх потім ще й годувати треба. Ні, - справи слід заводити на тих, хто має гроші, щоб справу "зам'яти". Бо скільки разів звертав увагу - мєнти забирають не тих, хто порушує громадський спокій - а тих, по кому видно, що в них є гроші...