Привіт, мене звати Анна, я з Харкова. через тиждень зі студентською групою приїду до Львова.Я є великим фаном фігурного катання, і моя поїздка як раз припадає на чемпіонат Європи. Порадьте будьласочка бар,чи кав"ярню де можна подивитись трансляцію. Це дуже для мене важливо!Ніяк не можу собі дозволити це пропустити!
Відповідь туристці У " Корнері" на вул. Дорошенка, у " Каравелі" на пл. Ринок... Може. Ніби. Уточніть у модератора lvivgirl або пошукайте тутечки: http://myrelax.com.ua/category/4/2 ________ " Шекспір" один з небагатьох львівських ресторанів, який розміщений у спеціально збудованій для цього 2-поверховій споруді, а не у колишній квартирі". Між иньшим, " Шекспір" - одна із перших приватних ресторацій Львова, проте, розташований він не у доцільово спорудженому будинку, а у доволі старому приватному, це відомо кожному львів'янину. Як і його скандальність.
Відповідь: Питання від туристкиДопоможіть порадою! Видимо, "хорошие" бары порекомендовали..., а может она по-русски говорила, тем более в сични! Теперь уже НИКОГДА не ответит...