У мене така історія... Моя подружка з Києва дружила з одним молодим чоловіком зі Львова. Склалася ситуація так що вони розгубилися в житті... Вона дуже хоче його знайти. Спільних знайомих нажаль немає, там де він проживав теж давно його немає. Залишилась одна надія, знайти його через РАГС якщо це реально. Вона знає його прізвище, ім"я та по-батькові, дату народження та дату одруження. Реєстрували шлюб в обласному РАГСі Львова. Чи можна через них дізнатись дані його дружини та її адресу? Знаємо що вони проживають в неї. Підкажіть будь-ласка...
Відповідь: питання щодо РАГСУ Закон забороняє розголошувати РАГС ТАКу інформацію. Інша справа, що існує на Чорновола адресне бюро. Гривень 17 коштували їх послуги. Звертайтесь, оплачуйте, і буде Їм Щастя...
Відповідь: питання щодо РАГСУ чим вони зможуть допогогти? дати адресу прописки його? це ми знаємо.... проте від вже 4 роки там не живе.... можливо ще якісь варіанти є... дякую за відповідь
Відповідь: питання щодо РАГСУ Тю... ТАК спробуйте тат написати, не про РАГС, а про пошук Петренка Петра Петровича...
Відповідь: питання щодо РАГСУ до чого тут спізнилася? і до чого кохання? вони просто друзі, та й з дружиною його вона знайома. просто крім того що її звати Оксана нічого не знає нажаль.... це просто дружба! а ви..... Додано через 1 хвилину нажаль ця людина далека від інтернету.... і взагалі то це вже спробували і нажаль не допомогло
Відповідь: питання щодо РАГСУ я ж писала... що так життя склалося що розгубилися... це не мені і не Вам судити їх.... чи дружба, чи ні.... людина просить допомогти... а не судити їх стосунки... і не сперечатись в красномовності ИМХО
Відповідь: питання щодо РАГСУ знаючи місце прописки, шуруйте до паспортистки. Довідки він в неї мусить брати...
Відповідь: питання щодо РАГСУ прийде на дільницю, а тут - сюрприз! - колишня подруга зі своєю подругою...
Відповідь: питання щодо РАГСУ а й справді.... скажу нехай їде у Львів... бере канапок багато, розібє там собі палату і нехай караулить :p а відкріпний талон можна взяти доречі??