Це називається кнопки швидкого доступу до каталогів. Їх список знаходиться в каталозі реєстру: HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\comdlg32\PlacesBar DWORD або STRING Place0 DWORD або STRING Place1 DWORD або STRING Place2 DWORD або STRING Place3 DWORD або STRING Place4 Максимум кнопок може бути 5. Якщо параметр має тип STRING, то в ньому зберігається шлях до каталогу (в цьому випадку можна задати будь який каталог), а якщо DWORD, то Windows XP сама вибирає каталог в залежності від значення параметру. Ось список найбільш поширених значень: 0 - Рабочий стол 5 - Мои документы 6 - Избранное 8 - Недавние документы 13 - Моя музыка 14 - Мои видеозаписи 17 - Мой компьютер 18 - Сетевое окружение 36 - Windows 37 - System32 38 - Program files 39 - Мои рисунки 40 - Documents & Settings\UserName 46 - Общие документы
Така гілка HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\ є, а вкладення comdlg32 немає, тільки explorer. Шукав у всьому реєстрі значення PlacesBar і places0, нічого не знайшло Можливо все вищенаписане відноситься до Win7?
Хто ще сидить на вінді? Є зайві гроші? Антіпиратські закони потроху наближаються. http://cripo.com.ua/?sect_id=10&aid=186863
Ой, та Майкрософт збирається Windows 10 зробити безкоштовною http://keddr.com/2014/12/windows-10-budet-raspostranyatsya-besplatno/
Мені подобається Windows 8, користуюся з самого виходу, Windows 10 думаю точно не гірше, як 7 відшліфований варіант Вісти. В принципі вона вже доступна для скачуванняв тестовій версії. Навіть кнопку Пуск повернули для консерваторів.
Ні, звичайний. Там тоті плитки жиють в окремій реальності, я ними не користуюся. Навіть не знаю нащо вони потрібні.
Але я так і не зміг вісімкою користуватись. Кілька місяців помучився бо ж ліцензія на новому лаптопі Мало того шо незвично, ше й гальмує все страшенно. Залізо не найгірше, а воно тупить і тупить. Інтерфейс деяких програм в ній заточений під сенсор, хоче пальцями гортати, перевертати і теде, а мишкою то все незручно. В результаті з гуртому скачав сімку, все літає
Я не стикався з таким. Сама перша бета-версія була на ноутбуці, на простенькому, чудово все працювало. Мені здається операційні системи навпаки оптимізують, щоб вони менше вимагали ресурсів. Нічого ж не додається, ефекти графіки всі ті самі - згорнути, розгорнути, прозорість, тінь. А зараз взагалі мінімалізм суцільний, від чого йому зависати. Під сенсор може шось із магазину їхнього заточено? Я навіть не заходжу туди, тому функціонал точно такий як раніше.
а хз, я забув вже про неї як про страшний сон Мені теж так здавалось, але насправді так не є, бо якби так було, то можна було б на якомусь старому пентіумі запустити вісімку і вона б літала ліпше, ніж віндовс 95. Ну логічно ж? І так напевно було б, якби це залежало від програмістів. Але я підозрюю, що туди свої брудні лапи пхають маркетологи. Тому кожна наступна ОС стає все вимогливіша до заліза. І це стосується на лише вінди, але й того самого Андроіда. Залізо робиться все потужніше і потужніше, а телефони щось не помітно шоб менше лагали, навіть флагмани
Бо напихують ще один шар абстракції, більше утіліт, ще якісь системні плюшки й подібне, тому починає тупити. Ядро вінди з кожною версією ще краще стає, а от шарів абстракцій для девелоперів все більше. В мене 8.1 на компі набагато краще працює за 7-ку. Хоч інтерфейс й не дуже мені подобається (по роботі треба іноді юзати)
Ну якщо з'являється процесор вдвічі сильніший за попередній, то логічно шо розробникам ПЗ з'являється ресурс для розширення функціоналу ПЗ, щоб цей ресурс не простоював дарма, тим більше якщо в них була в цьому потреба і були ідеї. Можливо якшо запхати двигун від першого Форда в машину 2014 року, то вона буде їхати. Але навіщо? Та телефони, тобто смартфони - це взагалі окрема тема. Якшо в людини досі стоїть комп Пентіум 4 під XP (знаю таких), а вона в цей час купує чотири чи восьмиядерний смартфон - то що це таке я наприклад не розумію. Ще одна окрема тема - в деяких людей техніка лагає просто сама по собі, при чому не обовязково компютерна, просто відчуває магнітне поле. На роботі колегові купили новісінький компютер, а він в нього лагає як і старий. Шо він повинен не лагати, якшо його ніколи не чистять, не обновлюють ні драйвери, ні біос, нічого, він і не зобовязаний не лагати в таких умовах.
тобто я, купуючи ОС, маю купувати ще двох рабів сисадмінів, які будуть жити в мене на антресолях і спускатися, коли треба почистити вінду і обновити драйвери чи біос?
Ну це вже як в кого виходить. Хто сам не вміє - той рабів наймає. Знаючи таку систему як Windows, що вона має в цьому потребу, треба бути готовим. А ні, то альтернативні ОС на ядрі Юнікс нічого не треба ні чистити ні обновляти, ні перевстановлювати. Але для мене це дивно. Людина сама миється, зуби чистить, машину миє, в хаті пилососить, а за компютером чомусь слідкувати не бажає. Що стосується Андройда, він в мене на планшеті, теж нічого не лагає (не пам'ятаю на якому він ядрі), телефон пробував на Windows 8 - теж дуже швидко все.
На Юніксових ядрах зараз ОС дуже мало. Більшість чи на своїх чи на Лінухі. Андроід лагати починає бо допилюють нові плюшки. Й вінда також. Якщо взяти ХР та 8 то там дуже багато змін. А комп треба вміти обслуговувати, як й автомобіль