Пісня «Червона рута»

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем Mikhail, 23 кві 2013.

1. Mikhail

Mikhail Well-Known Member

«Червону руту не шукай вечорами, ти у мене єдина, тільки ти, повір!»

Мені здається, що ця фраза пропонує людям не шукати свою половину в якоїсь траві, в червоної руті, або в чомусь іншому, і що варто шукати свою любов через себе, через власну відповідальність. Замість того, щоб чекати на червону руту, людина може спитати: «а чому не всі люди підходять один до одного? а як правильно шукати свою половину? що треба для правильного пошуку?» - і так далі.

Чи все так, або я в чомусь помиляюсь?

2. superukrainec

superukrainec Member

Проти справжнього кохання безсиле всяке зілля. Оце і є основна ідея фрази імхо

3. Mikhail

superukrainec, дуже згодний.

Але!!! Я хотів звернути увагу не тільки не це! Точніше: навіть не зовсім і на стільки на це.

Дійсно, текст повідомляє, що зілля безсильно. Але хтось колись в це вірив! І таким чином, виходить, що автор дійшов до того, що зілля насправді-то безсильне, і, з однієї сторони, зафіксував це для себе, у власної свідомості, а по друге - створив повідомлення для інших! І інші, судячи по популярності пісні, дали згоду чи хоч би звернули увагу і знайшли ідею тексту важливою.

Згідно з цим, думаю, що ця фраза не настільки проста, як може скластися враження, бо вона пов'язана загальною позицією багатої кількості людей. Ця кількість, дійсно, багата, бо пісня настільки популярна. Ці люди почули фразу і погодились. Виходить, що люди в цілому в своєї свідомості змінили свій «напрямок» від віри в «червону руту» і інші речі у сторону відмови в цю віру. Вони вирішили, що відсутність цієї віри краще іі присутності.

Я вважаю це явище поворотом, можливо, навіть цівілізації. Це приклад, як поворот був зроблен, як змінилась культура. Змінилась не завдяки культурної окупації і абоякіх насильницьких дій, а завдяки власному і вільному вибору. І ця зміна не вважається їми втратою культури.

Розуміло написав? Я можу помилятись. Не бийте, будь ласка, а краще розкажіть, де я помиляюсь, якщо помилки існують. Бо я хочу про них знати, щоб не робити і не думати теж саме в майбутньому. Якщо погоджуєтесь, теж був би вдячний, бо визнав би, що хтось погоджується, що є підтвердження.

Я дуже хотів би дізнатися, особливо в тієї умові, якщо я неправий. Це особливе.

4. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

5. Mikhail

6. superukrainec

superukrainec Member

Я б не говорив про те, що популярність пісні-це автоматично усвідомлення массою людей її слів. Є ще такі речі як музика, хоризма вмконавця тощо. Наприклад пісня "Гонгном стайл" репера ПСІ була переглянута 1міліардом людей і стала дуже популярною, хоча я дуже сумніваюсь що вони мали тяму про що він співає.

7. Mikhail

superukrainec, все єдно, бо вони з чимось в цій пісні погодились. «Подобаєтися» і «погоджуватися» - це одне й те ж на емоційному рівні.

8. superukrainec

superukrainec Member

саме так, з чимось погодились, проте не з текстом, я це і намагався донести попереднім постом

• Подобається Подобається x 1
  9. Mikhail

Згоден, в моєму пості є неточність.

Але ніхто й не відштовхнув цю ідею, що трава непотрібна. Тому, це означає як мінімум нейтральне ставлення. А колись це ставлення було іншим.

Згода може бути не повною і не свідомою. І ніхто не звертає увагу на тезу про траву спеціально. Але і відсутності згоди теж немає. Тому я стверджую, що ставлення, все ж таки, змінилось, і пісня - свідство.

10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Де той смайлик, що стріляється?

• Подобається Подобається x 3
  11. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

З суїцидальних смайликів у нас залишився лише той, що вішається:))) Треба попросити шефа повернути того, який стріляється і того, який вбивається об стінку. Актуально:)))

12. Olenall

Olenall миється в бані

ця пісня про кохання, простір, та про те що треба бачити поруч - ось воно, моЄ

13. Коли її!! співає весь стадіон "Україна" на матчах Карпат! то про кохання й почуття мало хто думає ! хіба що про любов до Батьківщини!!!!

14. Mikhail

Не буде несподівано, якщо американці обрали цю пісню 24-го серпня якраз завдяки описаної в моїх постах причині.

15. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Ти признайся мені де взялись ті чобОти?
    Може Колька, мій кум, був у тебе в суботу?
    Може десь у лісах ви чар-зілля шукали
    І мені як козлу ви рога наставляли?

Червону руту не шукай з моїм кумом
    Бо не перша ти в нбого, не остання ти
    З ним не цілуйся, перед ним не милуйся
    Бо вже завтра покине він тебе.

Бачив вчора тебе у дібровах зелених
    Може досить тобі вже ховатись від мене?
    Ох яка ж ти дурна, моя мила Маруся!
    Бо у кума в думках з свиноферми Катруся

Червону руту не шукай з моїм кумом
    Бо не перша ти в нбого, не остання ти
    З ним не цілуйся, перед ним не милуйся
    Бо вже завтра покине він тебе.

16. michael wittman

michael wittman Well-Known Member

Хоча Я фанат інших стилів музики, Красива пісня, як би там не було.

17. Mikhail

Якщо не складно, що конкретно не сподобалось у цьому абзаці? Якісь помилки, або важкий для сприйняття зміст? Дякую за реакцію.

а де твій аватар? :)