«Червону руту не шукай вечорами, ти у мене єдина, тільки ти, повір!» Мені здається, що ця фраза пропонує людям не шукати свою половину в якоїсь траві, в червоної руті, або в чомусь іншому, і що варто шукати свою любов через себе, через власну відповідальність. Замість того, щоб чекати на червону руту, людина може спитати: «а чому не всі люди підходять один до одного? а як правильно шукати свою половину? що треба для правильного пошуку?» - і так далі. Чи все так, або я в чомусь помиляюсь?
superukrainec, дуже згодний. Але!!! Я хотів звернути увагу не тільки не це! Точніше: навіть не зовсім і на стільки на це. Дійсно, текст повідомляє, що зілля безсильно. Але хтось колись в це вірив! І таким чином, виходить, що автор дійшов до того, що зілля насправді-то безсильне, і, з однієї сторони, зафіксував це для себе, у власної свідомості, а по друге - створив повідомлення для інших! І інші, судячи по популярності пісні, дали згоду чи хоч би звернули увагу і знайшли ідею тексту важливою. Згідно з цим, думаю, що ця фраза не настільки проста, як може скластися враження, бо вона пов'язана загальною позицією багатої кількості людей. Ця кількість, дійсно, багата, бо пісня настільки популярна. Ці люди почули фразу і погодились. Виходить, що люди в цілому в своєї свідомості змінили свій «напрямок» від віри в «червону руту» і інші речі у сторону відмови в цю віру. Вони вирішили, що відсутність цієї віри краще іі присутності. Я вважаю це явище поворотом, можливо, навіть цівілізації. Це приклад, як поворот був зроблен, як змінилась культура. Змінилась не завдяки культурної окупації і абоякіх насильницьких дій, а завдяки власному і вільному вибору. І ця зміна не вважається їми втратою культури. Розуміло написав? Я можу помилятись. Не бийте, будь ласка, а краще розкажіть, де я помиляюсь, якщо помилки існують. Бо я хочу про них знати, щоб не робити і не думати теж саме в майбутньому. Якщо погоджуєтесь, теж був би вдячний, бо визнав би, що хтось погоджується, що є підтвердження. Я дуже хотів би дізнатися, особливо в тієї умові, якщо я неправий. Це особливе.
Є цікава стаття. http://lurkmore.to/Синдром_поиска_глубинного_смысла Без цього стану я б нічого не зрозумів, і, догадуюся, якби не цей стан, до мене не дійшла би українська мова. І те враження, яке я описав про текст «Червоної рути». Дуже часто цей стан не люблять і вважають його «синдромом» в прямому змісті. А це, насправді, метод відрізняння правди від брехні або, що теж саме, знаходження невідомого і, можливо, нового.
Я б не говорив про те, що популярність пісні-це автоматично усвідомлення массою людей її слів. Є ще такі речі як музика, хоризма вмконавця тощо. Наприклад пісня "Гонгном стайл" репера ПСІ була переглянута 1міліардом людей і стала дуже популярною, хоча я дуже сумніваюсь що вони мали тяму про що він співає.
superukrainec, все єдно, бо вони з чимось в цій пісні погодились. «Подобаєтися» і «погоджуватися» - це одне й те ж на емоційному рівні.
Згоден, в моєму пості є неточність. Але ніхто й не відштовхнув цю ідею, що трава непотрібна. Тому, це означає як мінімум нейтральне ставлення. А колись це ставлення було іншим. Згода може бути не повною і не свідомою. І ніхто не звертає увагу на тезу про траву спеціально. Але і відсутності згоди теж немає. Тому я стверджую, що ставлення, все ж таки, змінилось, і пісня - свідство.
З суїцидальних смайликів у нас залишився лише той, що вішається Треба попросити шефа повернути того, який стріляється і того, який вбивається об стінку. Актуально
Коли її!! співає весь стадіон "Україна" на матчах Карпат! то про кохання й почуття мало хто думає ! хіба що про любов до Батьківщини!!!! ______________________________________
Не буде несподівано, якщо американці обрали цю пісню 24-го серпня якраз завдяки описаної в моїх постах причині.
Ти признайся мені де взялись ті чобОти? Може Колька, мій кум, був у тебе в суботу? Може десь у лісах ви чар-зілля шукали І мені як козлу ви рога наставляли? Червону руту не шукай з моїм кумом Бо не перша ти в нбого, не остання ти З ним не цілуйся, перед ним не милуйся Бо вже завтра покине він тебе. Бачив вчора тебе у дібровах зелених Може досить тобі вже ховатись від мене? Ох яка ж ти дурна, моя мила Маруся! Бо у кума в думках з свиноферми Катруся Червону руту не шукай з моїм кумом Бо не перша ти в нбого, не остання ти З ним не цілуйся, перед ним не милуйся Бо вже завтра покине він тебе.
Якщо не складно, що конкретно не сподобалось у цьому абзаці? Якісь помилки, або важкий для сприйняття зміст? Дякую за реакцію.