Пільги скасовують

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 1 січ 1970.

1. gazeta

gazeta Well-Known Member

Для початку трохи статистики. Із 2 млн. 700 тисяч громадян, які проживають на Львівщині, 1 млн. 121 тисяча мають право на пільги за соціальною та професійною ознакою. Нині існує 136 видів різних соціальних пільг (виплат, дотацій, доплат). 2005 року з Держбюджету на надання пільг виділили субвенцію в розмірі 80,2 млн. грн., 2006-го – 121,7 млн. грн., 2007-го – 189,5 млн. грн., а цьогоріч – майже 220 млн. грн. Повний текст

2. spm1950

spm1950 Well-Known Member

Відповідь: Пільги скасовують

І правильно зроблять. Нехай наші рідненькі матері ,дідусі,і бабусі якомога скоріше вимирають, чим меньше народу ,тим більше кислороду.А ми на це все будемо дивитися спокійненько.СЛАВА УКРАЇНІ!

3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Агов, хто у нас фанати ЮВТ? Цікаво б почути відгуки!

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нє хіла... внуки дітей учасніков войни.

• Подобається Подобається x 1
  5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Сходіть в чергу біля ощадкаси - все почуєте. :)

6. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Давно пора було пільги познімати, бо то абсурд. Поцікавтесь перше які пенсії в тих ж ветеранів військової служби, навіщо їм ще й пільги?

• Подобається Подобається x 3
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

а знаєте, що я б зробив? я б поставив всіх у рівні умови. А саме....
    Міліція, СБУ, прокуратура хай платять у пенсійний фонд, а то простий хлоп паше все життя і платить у пенсійний фонд, а ця катигорія нікопійки не платить, а пенсію має у 2-3 рази вищу. Хіба то рівність перед законом? За чий рахунок вони мають пенсію? Все життя жили за наші податки.... та ще й пенсію забрали...

• Подобається Подобається x 3
  8. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Хочете, щоб з НАШИХ податків за них зараз платили ще і в ПФ?:)

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

я думаю, що наших податків забагато і так... гляньте, як вони рвуться до корита під назвою "бюджет", чуть голови собі не поскручують....
    Я думаю ефективність наших податків... так процентів 20%... решта, або нецільове витрачання, або нерозумне, або відкати....

10. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

мені здається вони тутди рвуться не тому що там багато грошей, а тому що там є легкодоступні гроші (гроші із "стометрівки" :)) ну і влада.

а де твій аватар? :)