Для початку трохи статистики. Із 2 млн. 700 тисяч громадян, які проживають на Львівщині, 1 млн. 121 тисяча мають право на пільги за соціальною та професійною ознакою. Нині існує 136 видів різних соціальних пільг (виплат, дотацій, доплат). 2005 року з Держбюджету на надання пільг виділили субвенцію в розмірі 80,2 млн. грн., 2006-го – 121,7 млн. грн., 2007-го – 189,5 млн. грн., а цьогоріч – майже 220 млн. грн. Повний текст
Відповідь: Пільги скасовують І правильно зроблять. Нехай наші рідненькі матері ,дідусі,і бабусі якомога скоріше вимирають, чим меньше народу ,тим більше кислороду.А ми на це все будемо дивитися спокійненько.СЛАВА УКРАЇНІ!
Відповідь: Пільги скасовують Давно пора було пільги познімати, бо то абсурд. Поцікавтесь перше які пенсії в тих ж ветеранів військової служби, навіщо їм ще й пільги?
Відповідь: Пільги скасовують а знаєте, що я б зробив? я б поставив всіх у рівні умови. А саме.... Міліція, СБУ, прокуратура хай платять у пенсійний фонд, а то простий хлоп паше все життя і платить у пенсійний фонд, а ця катигорія нікопійки не платить, а пенсію має у 2-3 рази вищу. Хіба то рівність перед законом? За чий рахунок вони мають пенсію? Все життя жили за наші податки.... та ще й пенсію забрали...
Відповідь: Пільги скасовують я думаю, що наших податків забагато і так... гляньте, як вони рвуться до корита під назвою "бюджет", чуть голови собі не поскручують.... Я думаю ефективність наших податків... так процентів 20%... решта, або нецільове витрачання, або нерозумне, або відкати....
Відповідь: Пільги скасовують мені здається вони тутди рвуться не тому що там багато грошей, а тому що там є легкодоступні гроші (гроші із "стометрівки" ) ну і влада.