Я раніше думав купити пікапа, файно так, і сам їдеш, і мішок бульби вести можна, а сусід Місько обіцяв борта наварити то ми планувалли сіно возити, але місько купив фіру, то мені як конкуренту вже ніц непоміг.(
Ну та правильно, мистецтво пікапу відмирає. Нинішніх тьолок зняти - абсолютно безпроблемно, то й пікапу не треба.
Одиноких розведенок за тридцять, що перебувають в перманентному пошуку мужчини, повно і їх видно зразу. Самотню жінку часто видно за милю. Або його величність інтерет. Там тьолок немірянно, треба лиш знати як починати переписку.
та, йой, чоловіче) тре мені таки написати той давнозапланований пост на блозі про жінок за тридцять) позбудешся трошки ілюзій жінка 30+ -- це жінка з життєвим досвідом, це не жінка-романтик, це на 99% жінка-прагматик так, вона буде звертати увагу на романтичні деталі, на кшталт квітів, але основний акцент на твою роботу, житло, машину
Та ви праві обидва, хлопці. Бо якщо жінка вчиться, слідкує за собою, перебірлива достатньо, аби здобути досвід, але не настільки, аби впасти на дно, тобто інвестує до себе, до майбутнього, підходить до всього з розумом, то направду, в тридцять їй нафіг не треба невдахи, якого вона буде спонсорувати. Вона буде за свій досвід і за свої інвестиції щось хотіти - або чоловіка, котрий вже також щось добув, або чоловіка, котрий також інвестував до своєї голови. А якщо жінка "лєто красноє пропєла", бо думала, що все буде молода й гарна, а цього вистачає, жила одним днем, не відмовляла нікому в нічому, тобто ціна її на фініші стала меншою, ніж на старті, то має шанс лише на чоловіка з відповідною вартістю, або такого, котрий шукає задоволень без обов'язків. Оно Вам надо? (с)
Мені теж цікаво,хай Самойлович поділиться досвідом.Розкажу своїм знайомим хлопцям невдахам,які кажуть,що зараз жінку важко знайти))Але як то кажуть на кожен товар є свій покупець.))Так що і на тих 30-ти літніх тьолочок знайдеться той єдиний неповторний"Віталька"
Я доречі теж спочатку,як прочитала тему подумала про той самий "пікап")))Мені вони ніколи не попадались на очі,цікаво було би подивитись,як це все в них відбувається. ---------- Додано в 13:37 ---------- Попередній допис був написаний в 13:35 ---------- Так,так Самойлович з вами поділиться азами знайомства з жінкамиПотім ви нам розкажете))
Lvivska Kvitka, та їх багато на всіх вистачить тим більеш смаки в нас певно не співпадуть. Різні електоральні поля так сказати
Та нє,та клєїли,але не пікапери,а такі собі звичайні) хлопці)А мене цікавлять саме пікапери,то ж ціла наука в них,той пікап)) ---------- Додано в 14:32 ---------- Попередній допис був написаний в 14:29 ---------- Ну те,шо в нас смаки не співпадуть то факт...,я люблю хлопцівМені просто цікаво для загального розвитку))