вітаю усіх форумлян з 2010 роком! бажаю вам зберегти і примножит вес те, що ви маєте у своєму житті тепер, а також здобути позитвний досвід у майбутньому хочу запропонувати тему, яка, можливо, буде відвідуватись не більше разу на рік, але в якій кожному точно буде що сказати. які події стали для вас визначними в минулому році, що ви для себе відкрили, що втратили, які зробили висновки? почну із себе. не буду оригінальною,і просто скопіюю те, що я вже написала в своєму ЖЖ...
Щороку переконуюсь, що життя - непередбачувана річ. Цей рік не виключення. А ще зрозуміла, що в дітей часто можна навчитись більшого ніж в дорослих... Хороша тема, Маюночко, заставляє задуматись.Дякую!
1. Оженив сина. 2. Прооперував сина. (точніше лікарі ) 3. Вийшов на пенсію. 4. Купив собі мопед для рибалки. 5. Розпочав будівництво гаражу в "Простоквашино". 6. "Народив" внука. 7. Провів старий рік і розпочав НОВИЙ!
Жалітись нема на що,загалом рік пройшов нормально. Зустрічалась з хлопцем,який заставив мене знову повірити в себе,в свої сили,і довіряти людям.Зрозуміла хто мої справжні друзі.Виступила на студентській науковій конференції.Відкрила в собі таку рису характеру як ревнивість Переступила через один із своїх принципи.
Цей рік для мене був не з легких, але змінив моє життя кардинально... я познайомилась з своєю половинкою, в серпні одружилась, і в нас з'явилась сім'я... Я вкотре розчарувалася в кількох свої знайомих, навіть тих, кого я вважала другом... Травмою стала для мене загадкова смерть мого начальника, досі не можу в це повірити... політика.... Практично розлетілася організація в якій я працювала два роки, і яка стала для мене стартом в моїй кар'єрі.... Багато в чому я навчилася у свого синочка, який так швидко росте... А ще розчарувалася в нашій судовій системі, прокуратурі, міліції і т.д.... Жахлива корупційна держава....
Цей рік був дуже важким для мене...але завдяки всім тим проблемам почала зовсім по іншому дивитися на різного роду проблеми...навчилася пробачати (чого виявляється ніколи не вміла робити)...
Вспоминаю вашу (форумменов и -герлов и -вуменов) активность при "советывании" мне что выбрать, подумал что незачем... Но если хотите -
На период обкатки дополнительное сидение и подножки демонтировал Но дело не в них Помните анекдот про трех мужиков разного возроста на одном острове, и группу женщин на соседнем... Помните, что сказал самый старший? Так ото ж!
а я зрозуміла, що всі зустрічі що стаються не є випадковими в нашому житті, вони нас вчать і ще... не потрібно боятись боротись за щастя, а деколи варто відпустити все на самоплин..
деколи дивуюсь тому, коли Маюнка щось напише, а я дуже подібне відчуваю... напевне це повязане з тим, що ми ровесники, якось на подібних хвилях я теж переконалась, що брехня може зруйнувати найцінніше, найміцніше, побудоване людьми... навчилася незважаючи на зради і образи швидше пробачати, однак не так швидко довіряти... навчилася тримати дистанцію з людьми, які можуть бути небезпечними для тебе, бо завжди була мегавідкритою...