Протягом останніх двох днів різні ЗМІ, кому тільки не ліньки, інформували про дії групи активістів (чи бойовиків?) Євразійського союзу молоді на Говерлі. Повний текст
Відповідь: Підставимо двадцять другу щоку? К великому сожалению , черта нашего народа "моя хата скраю"- это обьективная реальность, а те , кто "на верху", потому и "на верху"...
Відповідь: Підставимо двадцять другу щоку? А що, американці нову валюту ввели? Не чув. Щось я відстав від життя.
Відповідь: Підставимо двадцять другу щоку? Гарячковий народ - українці. Винних треба карати вже і відразу. І СБУ крутить, і мутить. Напевне чогось не знає, або приховує. Ці думки теж правильні. Тільки щось мені видається, що весь цей ЄСМ - повна провокація і замовники так і чекають допоки українці зроблять поспішний крок, щоб знову їх виставити на посміховисько. Як на мене - відповісти провокаторам треба, але так, щоб їм більше нічого не захотілося і не змоглося, тобто все треба продумати і не купуватись на провокації. Додано через 1 хвилину ЄСМ запланував провести в Україні прес-конференцію з нагоди подій на Говерлі
Відповідь: Підставимо двадцять другу щоку? Тягнибок зреагував на другий чи третій день акту вандалізму, причому прошу вашої уваги офіційну заяву вони датували на своєму сайті 19 жовтня, а поставили її 20-го жовтня, тому не треба його розхвалювати.
Відповідь: Підставимо двадцять другу щоку? Що за маячня пане Грабовський? І що це за закид до сімпатиків всіх політ блоків, не кучманоїдів? Звісно це провокація, і саме так, ЗВАЖЕНО до неї треба ставитися. Для того і обрав народ Ющенко. Через те і провокація. Це удар по президенту, провокація цілеспрямована на підрив довіри до демократичної коаліції до нового уряду. Зробили її руками худоби наші донецькі пахани, ті самі що проводили з'їзд у Северодонецьку. Мовляв: "пасмотрім, что будєш дєлать Вітя?"