Підрозетники

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем VasMT, 21 чер 2011.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Намалювалась халтурка на пару тон дєнєг...
    Крім всього іншого потрібно вальнути в бетонних блоках і цеглі зо тридцять отворів під коробки Бермана та підрозетники. Порадьте одноразову (на 30-50 отворів) коронку СДС.
    Вдячний наперед...

2. vasiki

vasiki Member

Якщо ви займаєтесь професійно електрикою, купіть інструмент в "Альцесті" чи "Дім інструментів", на 50 отворів у бетоні якраз хватить!:good:

3. VasMT

Мови нема... Інструмент можна купити і в Новій лінії і в Епіцентрі і в Майстрі... Питання стоїть ЯКУ коронку купити. Я можу взяти і алмазну для сухого різання... Питання НАВІЩО? Разова робота. Бо основний мій профіль - електропроводка до 1000В.

4. vasiki

vasiki Member

Не знаю, думайти самі. Я звик купляти професійний інструмент, який завжди себе окуповує! А робота, сьогодні разова завтра постійна. Інструмент їсти не просить!

• Подобається Подобається x 2
  5. VasMT

Я згоден...

• Подобається Подобається x 1
  6. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

хм. А я ось різниці між базарними SDS сверлами і альцестівськими не помітив. Крім ціни, звичайно.
    От тільки думаю, що вибір буде невеликий. Коронки будуть майже однакові, і спочатку хіба поробите отвори в цеглі а на закуску в бетоні. Тому що суха фреза в бетоні- справа невдячна. Якщо для себе, то я би брав на базарі, і тільки досвідченим оком споглядав би на якість пайки зубів. Удачі :)

---------- Додано в 23:52 ---------- Попередній допис був написаний в 23:51 ----------

ги-ги-ги. В "Альцесті" чи "Домі інструментів"? :))

7. coolzak

coolzak Well-Known Member

8. VasMT

Із другою частиною речення згіден на всі 200%, а от із першою... Я вже купу років ігнорую ринок, і ціни захмарні і якість підвальна...

---------- Додано в 09:16 ---------- Попередній допис був написаний в 09:08 ----------

Сьодня гляну... Зараз в основному продаються DRILLEX і Фіолент. І ті і ті нормальні. Єдина різниця - в фіоленті чотири різальних поверхні. Чи воно щось дає, чи ні не помітив. Входить так само в бетон, як двозубий дріллекс.

9. Полковник

Полковник миється в бані

А может, ну их, эти коронки?
    Вот:

10. VasMT

Была мыслишка... Дорого, млин, выходит... :)))

11. vasiki

vasiki Member

Чітайте уважніше! Йдеться не про сверла а про коронки!

12. VasMT

coolzak!
    На 25 мм (1 дюйм) не зустрів.
    Є 22 мм, наступний розмір 30 мм.
    Основні виробники Китай, назву фірми не запам"ятав, і Польща. Є Росія, але мало...
    По відгукам продавців, питав в різних місцях, бури середньої якості.
    Цінова палітра не широка. 22х600 SDS+ в середньому +- 15 американських гривень. В гривнях: від 90 грн до 120 грн. При близькому роздивлянні ніяких переваг одних над іншими не побачив. Ріжучі кромки пропаяні на совість, дзвенять однаково, вага на руку не відрізняється. Хілті, Бош і Макіта не попадалась... Але надибав коронку Макіта. Принаймі на коробці так було написано. Завтра, якщо логотип вибитий на девайсі, куплю - 77 грн ($10).

13. Picasso

Є така справа. Але я інколи можу щось натрапити на ринку досить пристойної якості і нормальну ціну. Недавно купляв ножниці по металу фігурної різки і знімачі ізоляції, вийшло огого як дешевше і сердито. А особливо якщо потрібно сверло по металу, то стараюсь спершу пошукати в старих запасників

14. VasMT

За свердла згоден. Зараз свердло по металу, якщо вого не коштує більше двадцяти грн, вистачає на десять дірок, і то не завжди, в чавуні або нержавіючій сталі. А я їх вже перепробував до кольору-до вібору... Якщо в кутнику 40-60-ка свердлити, то беру найдешевші, але два... Якщо щось серйозніше, то тільки в спецмагазин. Там парю мОзги продавцьови, поки він мені всю біографію тих свердлів не розкаже...
    А у черметчиків можна старі, заіржавілі, тупі свердла (мітчики, плашки, розвертки) купити за символічну ціну, наточити по людськи і мати щастя... :)))

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

16. Picasso

Сьогодні походив по ринку на Манастирського (малесенький ринчок :) ). Не знайшов жодної фрези. Кажуть, що їх мало беруть і тому не привозять
    кгм. Я десь відстав від життя? Де то такі сверла продаються?

Ду-у-у-уже :) залежить від перфоратора. Сумно, але Бош в тих випадках справляється найгірше. Навіть дуже погано.

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

18. Picasso

Категорично не згідний. І не лише моє враження, а й всіх хто працював і мав чим порівняти. Починаюси з 7 номеру Боша аналог , наприклад DeWALT, різниця в роботі СУТТЄВА. Навіть дуже суттєва. При чому що буром що зубилом

Кинув в ПП, щоб не отримати тапком за несанкціоновану рекламу. Щось підозрілі там ціни, але хто його зна :)

19. Полковник

Полковник миється в бані

20. VasMT

Давним давно придбав польський Топекс. На 850 вт. Без претензій дотепер. Правда буром на 1,0" не пробував... Без потреби.
    Ціни реальні. Ціна/якість... Перечитав з десяток майстрових форумів. І тих, що дав Полковник, теж... Спасибі.. На таку роботу радять платити саме таку суму... ;)

а де твій аватар? :)