Ававтари в сусідній гілці вже обговорюються. Підписи - суттєва для багатьох форумлян річ, але гілки ТАКої в Форумі не знайшов. :cowboy: Для прикладу підпис Чорнобильця: Як точно підмічено! Зранку до вечора...:cowboy: Доречі, маю пропозицію до наступного підпису Чоронобильцеві: "Куплю саркофаг. Дорого. тел. +7..."
Відповідь: Підписи, які могли (у мене?) бути... міг би в мене бути підпис: "світ - вистава для мене" часом ловлю себе на думці, що ніби збоку дивлюся на своє життя і життя всіх кого знаю жити дуже цікаво і цікаво спостерігати, як змінюється власне життя і життя тих кого знаєш цікавіше за будь-яке кіно а теперішний підпис: "світом править рука, яка гойдає колиску" то моя тверда віра в те, що наше майбутнє залежить від того як ми виховаємо наших дітей тому і править світом та рука, яка гойдає колиску і підпис нагадує мені моє головне призначення - правильно виховати своїх дітей
Відповідь: Підписи, які могли (у мене?) бути... боюся, що не тільки не встигну записати, а й запам’ятати ті підписи, які виникають у моїй хворій уяві.....
Відповідь: Підписи, які могли (у мене?) бути... Ви не можете вважати, що ви праві, доки не глянете на ситуацію очима іншої сторони. Не спорьте с тем, кому важнее поспорить, а не разобраться.
Відповідь: Підписи, які могли (у мене?) бути... Дивлюся на той світ,дивлюся... О tempora, o mores! Світе,змінисі,бо ті лишу!
Відповідь: Підписи, які могли (у мене?) бути... найчастіше підписи у нас міняють Ліля та Пупер. піду і собі поміняю)