Підкажіть маршрутку на вул. Райдужну

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Максим Великий, 1 лип 2010.

1. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Власне сабж. Потрібно з Левандівки або з вул. Мазепи дістатися на вул. Райдужну.
    Буду безмежно вдячний.

2. Marcipanthik

Marcipanthik Member

3. Максим Великий

Дякую, карта це чудово, але відповіді на ній немає. Я відкривав карту, візуально бачу, де ця вулиця. Проте пошук в Гуглі не дав відповіді на питання "якою ж все таки маршруткою туди можна дістатися?"

4. Marcipanthik

Marcipanthik Member

Можна їхати маршруткою №63. Треба сідати біля "Арсена" той що на Чорновола і можна їхати на вул. Зубрівську і вийти на перехресті вул. Монастирського, а там треба пішки:)

5. hortenzija

hortenzija New Member

Вул Райдужна-це Козельники.Потрібно їхати в сторону Сихова по Зеленій.Виходити на зупинці "Автобаза"-це зупинка,наступна за ДБК.Далі- по вул Рахівській,а там питати жителів з особняків.

6. Максим Великий

Дякую! Бум пробувати :)

7. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Що питати? Кого питати? Через городи і подвір'я, колію з насипом пертися? Та най їде до верхнього Шувару (там тьма маршруток) і 6 хв пішочком через Довженка до Райдужної. З Зеленої дальше обходити

8. Максим Великий

9. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

З Зеленої важче. Там є стежечка, але її треба знати (це якщо не пертися до залізничного переїзду на Зубрівській і не кльопати попри "Секондхендівський базар по Манастирського"). З Червоної Калини з зупинки Шувар навпоти перейти дорогу і через Довженка вийти на дит. садок. Попри нього перейти на Манастирського.
    Або наступна зупинка після Шувару- Дитяча Поліклініка (в сторону Арсена). По Довженка (попри дит. поліклініку) прямо, впираєтесь в школу. Обходите школу (зправа чи зліва) і там уже камнем можна докинути до Райдужної.
    В обох випадках якщо йти повільно по жарі, жуючи/лижучи морозиво потрібно не більше 10 хв. Якщо в дощ, то добігти і за 5 можна :))
    Маршрутки з Левандівки- 41,52,117...
    З Мазепи- 45, 30, ...
    Давно не їздив маршрутками, тому не памятаю більше номерів

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)