не знаю, але з’явилася така думка... найперший пост на форумі.... чого ми його написали, які думки були?...
Відповідь: перший пост... Подивилася дату своєї реєстрації: 22.11.2006. Пригадати - нереально. Знайшла один допис. Перший чи ні не впевнена, але дата збігається.
Відповідь: перший пост... Ну тим в кого менше 500 постів простіше - достатньо в своєму профайлі натиснути "знайти всі дописи" і глянути на останній. Я розпочав знайомство з форумом з гілки "Для майбутніх мам" (оце перший допис), але судячи з агресивних настроїв там - навряд чи більше покажусь...
Відповідь: перший пост... то ще було на попередньому форумі. ми от з пупером якось обговорювали коли ж взагалі форум почав працювати... так і не дійшли спільної думки. знаю що читаю форум вже роками, просто дописувати почав в кінці 2005 поч. 2006 рр.
Відповідь: перший пост... я не пам"ятаю, де саме дописувала вперше, але це було щось із Філософії та релігії... Додано через 9 хвилин не пригадала. але,певно, оце - один із перших моїх дописів. 6 днів як я на форумі і вже "тикаю" модеру, от невиховане дівча! http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=119128&postcount=82
Відповідь: перший пост... Я вже й не пам"ятаю , що я писала в своєму першому пості.Здається, щось про місто.Пам"ятаю свій піднесений настрій від спілкування з ЛЬВІВ"ЯНАМИ.Для мене це було ЩОСЬ... Взагалі, для мене все ,що пов"язано з вашим (а тепер вважаю вже і своїм)містом визивало і визиває в мені стільки емоцій і почуттів, а інколи і сліз....Казала ж...два кохання в моєму житті ..ВІН і Львів.
Відповідь: перший пост... А це мій перший пост http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=41594&postcount=17 старішого принаймні не знайшла. Від дати реєстрації до першого допису - рік пройшов . Періодично читала ЛФ, але написати пробило аж в темі про тарифи.
Відповідь: перший пост... Люба дівчинко, я теж небайдужий до Львова, але Ви з львів'ян якихось надлюдей робите! Бачив я лвів'ян - такі як усі люди: голова, руки-ноги ... хвіст ...
Відповідь: перший пост... Та то все зрозуміло..але саме усвідомлення того, що люди саме зі Львова роблять для мене їх особливими.Я влітку спілкувалася з "західняками" ...ні..вони трохи не такі як наші вони більш культурні, стриманніші, виховані, чемні, совісні..та що там говорити...люблю я "ваших"!
Відповідь: перший пост... :D оце мій перший допис на форумі в гілку для майбутніх мам, після прочитання 332-ох сторінок, купа щастя і повні штани страху перед пологами: навіть не привіталася :o а це я думала буде останній після того як я там майже зі всіма пересварилася: отака я була вагітна :bazar: а потім щось передумала покидати форум і застряла аж донині п.с. написала вперше, бо хотіла поспілкуватися з вагітними, а потім з'ясувалося, що мені самій краще
Відповідь: перший пост... кгм... а що таке "бф"? відколи бачу ваш підпис думаю що то таке, так нічого і не придумала :o
Відповідь: перший пост... Перший пост... В листопаді 2004, ще ДО 2 туру і ДО Майдану, якийсь пошуковик виплеснув мене на сторінку ЛФ. Хтось цитував те, що я шукав. О! А це що таке ? Форум "Львівської Газети" ? Цікаво, цікаво... Дописав я пост, другий пост. Хтось відгукнувся. Здається, якось я проскочив без процедури реєстраціє. А може то була гілка "Обговорення". Офіційно в моїх архівах значиться дата реєстрації 26.11.2004. Але то ніби перенос даних руками Мартіні на оновлений движок. Ну а після 2 туру - став активно дописувати. В основному - "раціональна психотерапія" для заляканих. Дописував мовою опонентів, так переконливіше виходило. Ось сторіночка (скріншот) - як тоді виглядав форум. http://img247.imageshack.us/img247/1065/lffebeg9.gif Потім списки "найдавніших" форумлян. Щоправда, дати - чергової перереєстрації. Перепрошую, якщо когось пропустив або щось переплутав. MARTINI - - - - - - Львів - - - - - - 04.11.2004 alex_geneve - - - - - - Женева - - - - - - 23.11.2004 z - - - - - - Кременч. - - - - - - 23.11.2004 Валентина - - - - - - Київ - - - - - - 23.11.2004 WIZARD - - - - - - Київ - - - - - - 25.11.2004 Yeti - - - - - - Гренобль - - - - - - 25.11.2004 Boris_Kiev - - - - - - Київ - - - - - - 26.11.2004 Rozgnivanyj_lisnyk - - - - - - Германія - - - - - - 26.11.2004 tAPOCHKIN - - - - - - Київ - - - - - - 26.11.2004 УМА - - - - - - Львів - - - - - - 26.11.2004 Бухгалтер - - - - - - Київ - - - - - - 07.12.2004 Старый Еврей - - - - - - Н / Д - - - - - - 10.12.2004 Voler - - - - - - Рівне - - - - - - 11.12.2004 kurs601 - - - - - - Н / Д - - - - - - 14.12.2004 Оля - - - - - - Київ - - - - - - 15.12.2004 Mike - - - - - - Харьків - - - - - - 16.12.2004 Бука - - - - - - Донбас Моня - - - - - Харків piepie - - - - - - Льв (обл ?) - - - - - - 17.12.2004 Raiser - - - - - - Єнакієво, Донбас - - - - - - 24.12.2004 Странник - - - - - - Схід Укр - - - - - - 13.01.2005 MarkIZ - - - - - - Київ - - - - - - 28.01.2005 All_Egg - - - - - - Краматорськ, Дон. - - - - - - 03.02.2005 Чернобылец - - - - - - KZ, US, proxy EU - - - - - - 03.02.2005 Mozgoved - - - - - - (Алькар ?) - - - - - - 04.02.2005 Микола ip Здолбунова - - - - - - Мск проксі - - - - - - 17.02.2005 Невстранец - - - - - - Мск - - - - - - 17.02.2005 Vik_v - - - - - - Україна - - - - - - 19.02.2005 hse - - - - - - Н / Д - - - - - - 22.02.2005 Костя - - - - - - Мск - - - - - - Бан 12.2004 BB - - - - - - мск GoodUncle - - - - - - Ів-Фр L.T. - - - - - - Львів Luydmyla USA - - - - - - USA podkidysh - - - - - - Петербург Solomija - - - - - - Бремен TS - - - - - - Москва Б.Б. - - - - - - Москва Іра - - - - - - Львів ЛОЛА - - - - - - Миколаїв Петрук - - - - - - USA