ЗАХІДНО-УКРАЇНСЬКИЙ АВТОБАЗАР!!! Ви бажаєте продати/купити авто? Відтепер Ви зможете знайти тут авто, яке вас цікавить, продати, замовити ексклюзивну автозапчастину чи деталь для тюнінгу, яку довго шукали, прочитати найновіші новини про машини, цікаві факти, опис і характеристики не просто засобів пересування, а також обговорити на форумі автолюбителів усі питання, що стосуються автомобілів, подати там безкоштовну рекламу. На сайті можна: Вибрати авто на mobile.de чи autoscout24.com (найвідоміших німецьких автобазарах), а потім порахувати вартість розмитнення. Крім того, діє гілка новин, пошук, форум і багато іншого. Одним словом, те що треба!!!! :radist: http://www.avtobazar.lviv.ua/ P.S. Прошу активно залучати друзів, знайомих, щоб проект розвивався і всіх нас радував :cowboy:
Відповідь: Перший львіський web-автобазар!!!! Вибрав машину з великою ціною для кращого порівняння Оголошення №: 62 Модель: CADILLAC Escalade Рік випуску: 2007р. Кузов: 4x4 Трансміссія: Автомат Колір: Чорний Тип палива: Бензин Об'єм двигуна: 6,20 Пробіг: 1 Ціна: 100 000 $ i 2008 Cadillac Escalade MSRP Price Range: $55,990 - $60,990 Invoice Price Range: $51,791 - $56,416 Price With Options: 4 Trims Available Rebates/Incentives: Available http://autos.msn.com/research/vip/overview.aspx?year=2008&make=Cadillac&model=Escalade
Відповідь: Перший львіський web-автобазар!!!! Patrick В нас у Львові є 2 таких монстра Це звісно треба бачити, бо малюнки це таке.....
Відповідь: Перший львіський web-автобазар!!!! Справа не в "монстрах".Справа в ціні. Авто 07р. в Львові дорожче ніж 08р. в Америці на 40%.І така сама картина напевно з решта автами.Це нормально?
Відповідь: Перший львіський web-автобазар!!!! Це сума, яку власник авто мені заплатити має, щоб я забрала то корито 1992 року випуску? ЙОПЕРЕСЕТЕ, там хтось БИТУ нафіг Дачію за $3000.00 продати хоче. Нема слів, одні матюки
Відповідь: Перший львіський web-автобазар!!!! напевно Нормальні там ціни.... Адміни ж не встановлюють цін )))) В нас в Україні ціни такі, що тут поробиш. У газеті Ваш магазин теж буває ціни загинають, так що прошу не гнати на сайт, який тільки відкрився. Як тільки людей прибавиться, тоді і буде розмаїття. Ескалейд звісно менше 100 000$ має коштувати у нас. Але в салоні пудово стільки коштує (сам цікавився). Тут або продавець роком помилився або просто ціну загнув. Матюкати треба нашу владу, що пообкладалась величезними митами і зборами , захищаючи нац. виробника "автомобілів", а не споживача, тобо нас з вами.
Відповідь: Перший львіський web-автобазар!!!! Ні , шановний , до Вас притензій ніхто не має .В месенджерів не стріляють.Висловлюється здивування на ціни , які існують в Львові. А сайд Ваш мені сподобався,гарно зроблені лінки на авта які є в продажі , і тільки надписи на авт яких немає. А практикують у Львові ділери дорогих авт робити призенти своїм клієнтам?В Канаді така практика поширена .Купляючи авто від ділера завжди можна дістати дискаунт і якийсь подарунок , залежно від вартості купуємого авта. Один старший пан купив від ділера BMW 5 серії.Як подарунок дістав 2 годинники(для себе і жінки) Movado і подорож до Баварії на 10 днів , з відвідуванням місцевих замків , монастирів і екскурсією на завод .Переліт , готелі , їда -все це було вкючено в вартість путівки. Мій особистий приклад. В мене був 1994р. Понтіяк Ґренд АМ 3.1L V6 мотор.Автомат. Пробіг 210 тис.км. В нього були - нова гума , новий альтернейтор , нові передні і задні гальми, новий гітер кор (обігрівач).Всі квітанції про зміну масла і текучі ремонти я акуратно складав до папки - як доказ , що за авто дбали.Авто було дуже чисте , без ржавчини.На ньому в основному їздила жінка.Ні разу не бите.В 2006р, коли ми купивши друге авто вирішили його продати, то я виставив на нього ціну $1800 і продав його через 3 тижні за $1500, в придачу давши набір ключів і домкрат за $200. Ось він.
Відповідь: Перший львіський web-автобазар!!!! Машинка супер Такі подарунки від дилерів у нас ще є рідкістю. Максимум - це невеличка знижка і то швидше у вигляді комплекту шин, магнітоли і т.п. Хоча, чим крутіша машина, тим дорожчі подарунки А те, що можуть подарувати покупцю Ескалейда наші менеджери я не знаю, не цікавився
Відповідь: Перший львіський web-автобазар!!!! та то торба... в нас певні б тіко за ключі і домкрати взяли б $1500... мдяяяя... і кажуть жи в нас нарід бідує.... а сайт досить пристойний. троха з наповненням туго, але думаю то справа часу
Відповідь: Перший львіський web-автобазар!!!! вільний_слухач Авжеж, то справа часу. Сайту місяць всього
Відповідь: Перший львіський web-автобазар!!!! Новина: ми можемо розмістити Ваше голошення на інших 6 відомих автобазарах-сайтах за 10 грн!!! А саме на: Авторинок на Auto.ria.ua Автобазар на АвтоСайте Автобазар АВТОЦЕНТР АвтоБазар InfoCar.ua Автобазар - авторынок RST Автобазар МЕТА - auto.meta.ua
Відповідь: Перший львіський web-автобазар!!!! У звязку із розширенням автобазар поміняв свій формат, а саме став Західно-Українським і включає 12 областей: 1) Вінницька (м. Вінниця) 2) Житомирська (м. Житомир) 3) Івано-Франківська (м. Івано-Франківськ) 4) Київська (м.Київ) 5) Волинська (м. Луцьк) 6) Львівська (м. Львів) 7) Рівненьска (м. Рівне) 8) Тернопільська (м. Тернопіль) 9) Закарпатська (м. Ужгород) 10) Хмельницька (м. Хмельницьк) 11) Черкаська (м. Черкаси) 12) Чернівецька (м. Чернівці) Приєднуйтесь
Відповідь: Перший львіський web-автобазар!!!! УВАГА!!! На сайті повністю запрацював розділ Автозапчастини. Відтепер Ви маєте можливість подати безкоштовне оголошення про продаж автозапчастини з описом і фото або ж відшукати потрібну Вам деталь в каталозі автозапчастин. Крім того, Ви можете замовити ексклюзивну автозапчастину чи деталь для тюнінгу і ми постараємось в найкоротші терміни дістати її для Вас.
Відповідь: Перший львіський web-автобазар!!!! Люди! Хто хоче купити ВАЗ-21093, 1998 р.в., газ-бензин, колыр - баклажан, я другий власник, пишыть в приват. Вибачте за мою мову, просто зараз вдома немаэ укр. мови в компы тимчасово, але я думаю, зрозумыэте!
Відповідь: Перший львіський web-автобазар!!!! Новина На сайті запрацював аукціон. Тепер за принципом аукціонних торгів Ви можете продати власне авто чи з/ч або ж роблячи ставки купити те, що Вас цікавить.
Прошу всіх,хто хоче щось продати (чи то авто, чи то автозапчастину) розміщувати відповідні оголошення в нас на сайті, а не тут Тут авто: http://www.avtobazar.lviv.ua/advertise/ А тут запчастини і т.п. http://www.avtobazar.lviv.ua/spares/add_spare/ Дякую!
Продаж автошин і дисків - один з основних напрямків діяльності торгово-сервісного центру "Авто-Альянс". Реалізуємо свою продукцію за конкурентними цінами і кожному клієнту надаємо високий рівень сервісу. Це літні, зимові і всесезонні шини. Це автошини для легкових авто,мікроавтобусів, вантажних авто і джипів. Реалізуємо автошини і диски зі складу, завдяки чому навіть брендова шина - літня, зимова, всесезонна - продається нами дешево. Дізнайтесь більше на нашому сайті: http://v7-shyny.ua/