Перше кохання

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Liliyah Romanova, 12 чер 2007.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Здається вже говорили про це раніше, але тут Черешенька своєю темою про друзів наштовхнула мене знову на деякі думки. :)

Хто що думає про перше кохання? Чи пам'ятає своє? Чи за ним сумує, шкодує? Яке воно було?

2. zet

zet Дуже важлива персона

Відповідь: Перше кохання

Не шкодую. :) Я була у 6-му класі, а він у 7-му. А потім ми переїхали, сама у 7-й клас ходила вже в іншому місті. :)
    А років з 17-ти, то вже була не моя проблема більше, а моїх друзів-хлопчаків. :) Чомусь мені дружити подобалося набагато більше, ніж кохатися тоді...

• Подобається Подобається x 3
  3. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

А мені навіть важко згадати. Перше кохання (дитяче, несвідоме до кінця і несміливе) було ще в другому класі :). А потім, через рік мене батьки відправили в іншу школу і на цьому воно й обірвалося :sad:. Було з тих пір багато, швидше, симпатій і закоханостей.
    Є у моєму життя одна особлива людина, яку я, напевне, любитиму і якою захоплюватимуся повік. Спочатку то було кохання, потім шляхи розійшлися, але неймовірна прив"язаність і почуття залишилися.

• Подобається Подобається x 5
  4. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Ну що дівчата хочете послухати слізливу історію від хлопчака :) ?

нема такої. Перше кохання це як вітрянка - один раз, та й з кінцями :sad:

Спочатку рвешся до тієї людини, а потім розумієш що то взагалі не то що ти сподівався, чекав, надіявся. Це сумно. Було мені тоді, хм... а, 17 р.

Всі то переживають. Головне завдання не одружитися на першому коханні. О!

• Подобається Подобається x 6
  5. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

А мені то й так не світить! Але - дякую за пораду :)!

• Подобається Подобається x 1
  6. lotr_an

фуууу, я щось собі подумав що мене взагалі за той пост дівчата-модератори забанять :)

світить не світить. Шляхи Господні невідомі.

7. zet

zet Дуже важлива персона

Як коли... Моя кума заміж вийшла у 17 років, то замолоду ледь не розійшлися. Допомогло тільки те, що в Монголію завербувалися, а звідти можна було виїхати тільки зі згоди чоловіка чи жінки, тому там переколотилися. Сьогодні вже мають 2-х синів й 1-ну, поки що, невістку. Скоро й онук буде (або онучка...).
    А взагалі, то я проти раніх браків. Нема що там зарано й жінці робити. Спочатку треба вивчитися, а потім тільки про дітей думати...

• Подобається Подобається x 2
  8. lotr_an

от а скільки є таких розвалених шлюбів... Хоча на сьогоднішній день шлюбів і не таких є розвалено багацько :sad:

це оффтоп але сьогодні прочитав інфу що у львівській області однакова кількість (за офіційною статистикою!) народжуваності і абортів (десь 27 тис на рік) :scare: .

9. zet

zet Дуже важлива персона

Ви мою думку за аборти навряд поділите... ;) То не від добра, а від безпорадності й незахищенності жінки й дитини, тому поки у цьому плані нічого путнього держава не робить, то не має права й засуджувати, бо все впаде тільки на жіночі плечі, тому їй одній і вирішувати....

10. lotr_an

вже раніше з нею ознайомлювався... не поділяю.
    Знаю дівчинку яка це зробила... це страшно... в голові (їй) це не вкладається. Вона себе, небезпідставно, вважає занапащенною. Бог їй суддя але вона дарма це зробила... Тут повинен бути компелексний підхід до запобігання таких випадків і держава, і сімя, і коло друзів.

11. Liliyah Romanova

На 100% погоджуюся. Ні, на всі 200!!

Я своє перше кохання ніколи не забуду, але якби прийшов до мене зараз і щось хотів, то би без вагань плюнула в лице.

• Подобається Подобається x 3
  12. Liliyah Romanova

Зето і Андрій, прошу на відповідну гілку з такими темами!!!

13. lotr_an

я не плююся, але особливих почуттів не маю :sad:, хоча жаль людина працелюбна і наполеглива (може тому й не люблю пілкуватися :))

в повітрі запахло смаженим :) п. Зето я вважаю за корисне для моєї карми перейти на іншу гілку :)

14. zet

zet Дуже важлива персона

Лілічка, та перенесіть кудись, бо я тут не модератор.. :) Перенести не зможу..

15. Liliyah Romanova

А хіба я модератор? У нас Ума була супермодератор. Зараз буду Мартіні мордувати. :p

16. lotr_an

будемо з п. Зет дуже вдячні :)
    вибачте - це я відхилився від теми про перше кохання і тепер одні клопоти :sad:

17. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

у мене була дівчина, зрадила мені, а потім померла...

18. lotr_an

о Боже, п. пупер, це жахливо... Співчуваю...

19. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

та не варто...
    співчувати їй треба...
    після того, як вона померла, я зрозумів чому юда повісився...

20. Liliyah Romanova

??????????????????

а де твій аватар? :)