В мене сьогодні був мій перший робочий день на першій роботі. Загалом усе пройшло досить непогано, але я ще почуваюся трохи розгублено і схвильовано. Не зовсім чітко уявляю, з якого боку взятися до своїх обов"язків, бо це все цілком нове для мене. Цікаво було б почути ваші думки, як краще, швидше і безболісніше влитися в трудовий процес і стати одним із ефективних гвинтиків підприємства.
Відповідь: Перша робота Ну, это ведь не только Ваша забота, но и Вашего начальства. В обязанности любого руководителя, манагера - входит такой пункт как адаптация и наставничество, обучение комманды. На фирме где я работаю, довольно часто обновляется колектив. Связано это как с текучкой, так и ротацией, карьерным ростом. Со стороны могу судить что наиболее ценными являются сотрудники коммуникабельные, в меру любознательные и целеустремленные.
Відповідь: Перша робота Та мій шеф від мене старший лиш на пару років і сам ше ніколи не мав підлеглих. Так шо сумніваюся, шо він аж так мене буде спеціально адаптувати. Хоча загалом з його боку ставлення дуже дружнє і привітне. Гадаю, що працювати з ним буде приємно.
Відповідь: Перша робота я взагалі ще не працювала, якщо не враховувати мою першу "роботу".. так, офіційна робота з записом в трудовій, але я знала тих всіх людей, вони до мене ставились більше ніж класно, тому звикати до чогось не прийшлося, відповідальності я не несла.. Вам радила б знайти людину, яка розбирається в вашій роботі ідеально, не має значення де працює, чи на цьому підприємстві чи де-інде і сконтактуватися з нею! + бути в курсі подій, що можуть стосуватися вашої роботи, індивідуальних (тобто вашого підприємства) і глобальних(тобто що повязані з вашою рооботою загалом, якось можуть її вдосконалити і т. п. ) І найголовніше - усвідомити свою відповідальність, яку несете! Все буде класно, досвід допомагає ;-)
Відповідь: Перша робота А вас уже представили колективу? Розповіли про коло обов'язків, розповіли, яких результатів від вас чекають? ТОбто вам повинні поставити задачу (і) і обовязково упевнитися, о ви їх зрозуміли А тоді уже нічого страшного
Відповідь: Перша робота От з колективом властиво не знайомили. Поки що працюю лише з одною людиною. Про коло обов"язків більш-менш розповіли, але ще до кінця не пояснили з чого ж починати і як то робити. Ну та сподіваюся, що найближчими днями я таки вже буду знати, що і до чого.
Відповідь: Перша робота Знаєте, часом дуже корисно прикинутись шлангом , ну не так, щоб шлангом, але милою дитиною, особливо, коли колектив старший, і потрошку самому познайомитись, розпитатися, при цьому мило кліпаючи оченятами Вас і приймуть, і хтось обовязково візьме мінімальне неформальне шефство по введенню вас у компанію.
Відповідь: Перша робота Головне, щоб при такому підході не склалося враження, що я взагалі некомпетентна)))))
Відповідь: Перша робота Звичайно, що буде!!! Головне, не бійтесь. Не бійтесь питати, не бійтесь показати, що ви чогось не знаєте, не бійтесь часом виглядати смішною. Удачі вам!
Відповідь: Перша робота Дякую, вже краще. Я принаймні вже взяла себе в руки, бо трохи перенервувалася цього тижня. а тепер вже з"явилася трохи якась різноманітність в роботі, нові завдання. Вже цікавіше. Сподіваюся, що то все мені вдасться виконати гарно.)))) Дякую, що спитали)))))))
Відповідь: Перша робота В принципі взяли мене перекладачем. Але одними перекладами усе не обмежується. Ще в обов"язки входить пошук нових клієнтів для фірми (хоч цим ще не займалася), а також оформлення віз для начальства (отим доведеться зайнятися вже завтра)))))
Відповідь: Перша робота Вобщєм, це називається, навалили усе, що могли. Ну до чого перекладач і пошук нових клієнтів?...Ех
Відповідь: Перша робота І не кажіть)))). Але то відділ зовнішньоекономічної діяльності, тому треба робити те, чим він займається...
Відповідь: Перша робота переводчик-манагер-секретарь Всеобъемлющая должность... А в должностной инструкции всё так и записано?