Всі вже, мабуть, знають, що Верховна Рада скасувала переведення годинників на зимовий час. Хочеться поговорити без зайвого політизування. За і Проти - з аргументами. Знайшов, наприклад, і такий нюанс: http://www.ua-football.com/ukrainian/news/4e788f5e.html Як ви ставитеся до нового віяння?
Ну це в кого які вподобання... Я з дружиною спати лягаю... Як правило... Мені переходи не страшні. Я живу за Московським часом! Спеціально для моїх шанувальників...
Я також позитивно. А то з тими постійними переходами, як у тому віршику: Время сдвинули на час суета на глобусе: раньше @&# стоял в постели, а теперь в автобусе. Направду, перших тиждень-два важко було адаптуватися.
А нащо тоді на навесні це не зробили. З асторономічного часу пішли, а прийшли куди? Хоч якись сенс у цьому є, хоча який сенс я шукаю......?
Так, відмовились від астрономічного часу... Краще було б зараз перейти на зимовий час, а потім навесні на літній не переходити, до речі, неофіційно на Закарпатті користуються якраз таким астрономічним (не переводять) часом. Реакція деяких політиків на ці нововведення: http://www.pravda.com.ua/columns/2011/09/20/6601945/
В одній окремо взятій країні.... Победа социализма возможна в одной отдельно взятой стране. В. Ленин.
Письменник і журналіст Андрій Бондар: "Я вважаю, що після скасування переходу на зимовий час, неабияк назріла потреба переходу на Юліанський календар. Від цього кроку Януковича стримує лише назва календаря. Тому вже сьогодні до Верховної Ради Президента України подано ініціативу про зміну закону, в якій передбачається заміна назви з "Юліанського" на "Вікторіанський" і перехід на нього 14 січня 2012 року за новим старим стилем".
Якось святкував Новий рік у компанії, де було доволі націоналістів. Об 11 годині хтось сказанув щось на кшталт "От кляті москалу них вже Новий рік, а нам ще годину чекати!" На що інший підняв голову зі столу і видав: "Так зате вони на годину раніше помирають!" Так що ви подумайте, чи не варто перейти на середньоєвропейський
пане Василю, очніться, вже навіть Янек з Ганьою не хоче жити за московським часом, а ви й далі не можете відвикнути від совка....
То в нас дружні напади, хочу пана Василя зробити націоналістом, після чого 100 гр. випити з ним на рибалці, правда, дехто це сприймає неадекватно.
а мені навпаки більше зимовий час подобається. чому би то літній час не відмінити? хоча я так і знала що в цьому питанні за Москвою в слід підуть...
Трохи некоректно поставлено голосування, особисто я вважаю, що перехід на літній час мали б скасувати. А так званого "зимового" часу не існує - це неправильна назва для основного поясного часу. Його б і мали залишити як єдиний час впродовж цілого року.