Цікавить процедура і нюанси переоформлення водійських прав у зв'язку зі зміною прізвища. Хтось з цим стикався? Хто що знає про це? Питанням цікавиться і Оленка: Буду вдячна за відповіді!
Відповідь: Переоформлення водійських прав (зміна прізвища) Міняти не потрібно. Дещо по темі тут: http://www.obriy.pib.com.ua/2005/28_05/06.shtml
Відповідь: Переоформлення водійських прав (зміна прізвища) Я б хотіла виробити нового зразка, цікаво чи можна просто так замінити. Моя коліжанка думала що загубила, виробила нові, а через півроку знайшла старі. Тепер має 2 пари
Відповідь: Переоформлення водійських прав (зміна прізвища) Не знаю, як в Україні, а в Росії у відмітках на звороті є відмітка про попередні права - коли отримані
Відповідь: Переоформлення водійських прав (зміна прізвища) У мене така ситуація, що у техпаспорті моє теперішнє прізвище, у правах дівоче. Возити з собою постійно свідоцтво про шлюб - таки його посію. Возити копію, просту чи завірену, заканає чи не заканає? Тобто, кожного разу при "перевірці документів" мені треба оправдовуватися як першокласниці... Можна. Мій кум собі поміняв.