Учора біля пам’ятника Тарасові Шевченку відбулося народне віче, організоване ГО “Галицький вибір”. На площі перед пам’ятником зібралося близько 1,5 тис. громадян. Віче проходило під гаслом “21 листопада оберемо народного президента України”. Повний текст
И ТАМ было 100 000, каждый 7-й житель города Львова? Не учитывая младенцев и лежачих стариков? Трендеть, может, НЕ БУДЕМ?
Звичайно,що були... З Львівщини,з сіл люди добирались своїм ходом... Цього піднесення не забудеш.. шкода,що не довели справу до кінця... Не зробили люстрації..як в цивілізованих країнах,не засудили комунізм... Ех,як шкода...
Легко... На Горького стоялв натовп до управління міліції... З іншого боку - до площі Ринок... до Оперного..і до Міцкевича.
Итак, давайте АРИФМЕТИКОЙ займёмся. Вы помните ноябрьские Парады во Львове? Скорее всего НЕТ - тогда Вы во Львов, наверное, еще не переехали. Я был участником Парада 3 раза. Коробки состояли 10Х12 - итого 120 человек. На Параде проходили войска ПрикВО, курсанты Львовского, Каменец-Подольского и Хмельницкого военных училищь, Львовское пожарно-технисеское училище и др. Всего около 30 коробок. 120х30 = 3 600 человек. Они занимали на исходной позиции 50% улицы Ленина. Давайте поставим между каждой шеренгой, которые, как Вы знаете, располагаются на дистанции вытянутоу руки по человеку. Получается 3 600 х 2 (давайде по ДВА всунем!)- 3 600 х 3 = 10 800. Умножаем на 2 - то место, где они пройдут - получаем 21 600 человек. Вы понимаете, что ЭТО люди, которые идут стеной, как в час пик в метро! Теперь давайте заполним тротуары. Это примерно 50% от проезджей части (это для Вас, исключительно, на самом деле процентов 30!!!) 21 600 + 10 800 = 32 400. Нет, уважаемый, на 100 000 НИКАК не катит, даже если на 3 умножим. П.С. Но детки, наверное, поверят......
Полковнику.я у Львові вже 40 років... У 20 років,в складі "Спадщини" приймав участь в охороні отих мітингів. І мав уяву про кількість учасників... Розумію,що Вам з Москви видніше.але ми у Львові і багато хто теж приймав участь в тих мітингах... Мені особливо запамятався один,12-го березня 1989 року,коли Ваші колеги товкли нарід.а потім пожежні машини півночі змивали кров з бруківки... Поцікавтесь в них,скільки народу було на мітингах?
Якщо бути точним, то не 800 000, а 1145238 чоловік. Так записано в оперативних зведеннях ГУ МВС УРСР.
114 тисяч.. от так всігда... Як нема що сказати...по дєлу...починаються придирки... не там кому поставив...на цифру помилився...
Полковнику, можливо ви маєте інформацію про те, що в цей день іногороднім в"їзд був заборонений, чи як... ? Я знаю інформацію з перших рук, а ви просто догадуєтесь. То хто з нас говорить правду ?
Во Львове? В центре города? Ладно, пусть будет ТАК, Хотя.... Я там сверху примерчик приводил про Парад.... Вы представляете себе - ЧТО ТАКОЕ МИЛЛИОН ЛЮДЕЙ?