Як думаєте чи вигідно зараз відкривати пекарню? Якщо так, то де територіально у Львові? І що більше віддаєте перевагу кави зварений на кавомашині або через вендінговий апарат (плануємо брати в оренду обладнання через Ekava)? І ще ось таке питання яка випічка більше матиме попит дріжджова або з листкового тіста?
Чув деякі думки, саме випічка та хлібні кіоски було вигідно та найбільше відкривали ще у 90. Із конкуренцією зіткнетесь, якщо сильніші конкуренти, чекайте безпідставних візитів сан.епідем.станції, пожежної служби, податкової... Як на мій смак, деяка випічка у приватних пекарнях майже як вата, можливо якісніше та совісніше спечена може бути і дорогою і ніким не купуватися, у підсумку і самому бути в мінусі.