Пейнтбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Зая, 8 кві 2008.

1. Зая

Зая New Member

Привіт усім,дуже хочу дізнатися де в нашому місті можно побігати в пейнтбол.Річ у тім, що у чоловіка скоро день народженя і я хочу замість подарунків зробити йому пару годин розваги з його же друзями.Може хтось підскаже де то можно знайти та скількі це коштує[​IMG]

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Відповідь: Пейнтбол

http://lviv.nezabarom.com.ua/ua/Peintbolnye-kluby/

• Подобається Подобається x 1
  3. Зая

Зая New Member

Ой дякую[​IMG]

4. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

http://forum.psihov.net.ua/viewtopic.php?f=164&t=7211&p=78616#p78616
    судячи з фото , тут цікавіше -

• Подобається Подобається x 2
  5. Зая

Зая New Member

Щиро дякую,якраз то що треба!

6. Apaullo440

Apaullo440 Well-Known Member

на рахунок пейтболу скажу не багато, а от про страйкбол хоч відбавляй. Зараз сам взявся за створеня страйкбольної команди. Відчуття і враження як на мене від страйкболу більші, та й самі "стволи" реальніші. Страйкбол ігра для справжніх шанувальників військової справи.

• Подобається Подобається x 2
  7. Forpost

Forpost Стоїк

Гмм...Хирів місто контрастів.....,один ствол для страйкболу VFC AK74 Electric Airsoft Rifle $620 http://www.airsoft-armory.ru/catalog.php?category=automatic , гра командна, множим на 20.І цей пан шукає як через благодійний фонд уникнути оподаткування ?

8. Apaullo440

Apaullo440 Well-Known Member

ну взагалі за допомогою БФ або ГО не ставлю собі за мету уникнення оподаткування. В гілці про діяльність фондів і ГО я вже писав мету створення подіьної оргавнізації. Страйкбол екстримальний вид спорту, як на мене і вимагає чималих сил.;)))))). Хирів "целина", яку я взяв за мету освоїти ))))))).

Додано через 2 хвилини
    принаймні докладаю для того зусилля, а то молодь нічого крім випивки не знає. Прикро. Свого часу гарне було містечко, але як то кажуть є люди а є людиска.

Додано через 6 хвилин
    а страйкбол цілком може зайняти молодь в свобідний від поїздок закордон час. Доречі може хто підкаже, де у Львові можна на замовлення виготовити відзнаки, шеврони, нашивки.

Додано через 9 хвилин
    а ось тут, як на мене більший асортимент аірсофтвенного еквіпменту http://www.sturm.com.ua/.
    Треба створити певне гілку "Страйкбол", а то якось не в тему ;)

9. Forpost

Forpost Стоїк

ось в тему Страйкбол

10. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

о, страйкбол -- зачод!....
    ми все збиралися-збиралися з товаришами на попередній роботі, але все грошей бракувало на амуніцію......

11. Forpost

Forpost Стоїк

12. Профорг

Профорг New Member

Турнір з пейнтболу

Пропоную організувати міні-турнір з пейнтболу серед форумців :good:
    Маю декілька зайвих маркерів ;) і місце де зіграти. Якщо хтось зацікавиться - пишіть, підрахуємо бажаючих і тоді обговоримо конкретніше :)

13. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

учитывая "крепкую дружбу" с некоторыми форумчанами, приду с карабином ....:) а вообще идея классная, Львовянам - повезло

14. victorys

victorys позитивчик :)

я б сказала "тим хто у Львові..."

15. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А фарба водостійка? Бо у нас в Бані порушникам Правил (читали, доречі?) гарячою парою всьо здуває.

16. Профорг

Профорг New Member

Дуже вибачаюся, якщо щось порушив :sorry:
    Буду вдячний, якщо вкажете на порушення і обіцяю більше нічого поганого не робити :blush:

17. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Створення однакових тем у нас не толерується. Переніс у істуючу тему. Запрошую читати правила і решту Форуму... :)

18. Гарна цацка, і особливо коли чергою (в 2-3 атмосфери) впритул влупити в когось.

19. OlezhykP

OlezhykP New Member

Усім привіт!) хочу постріляти пейнтбол, хтось може десь уже стріляв? де краще і по яких цінах?
    Друг казав що стріляв платив по 55 грн з чоловіка за гру(кульки + спорядження) це нормальна ціна, чи дорогувато?

20. Nevermind

Nevermind Просто персона

Для Києва це дуже дешева ціна. :)
    У Києві, якщо навіть будеш зі своїм маркером і своєю екіпіровкою (маскою і камуфляжем), то все єдно не вкластися в такі гроші.

Хоча тут теж залежить від того, скільки куль вистрілювати. :)

Щодо Львова, на жаль, не знаю. :dntknw:

а де твій аватар? :)