"Пасічники"-грабіжники

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем sselev, 18 бер 2011.

1. sselev

sselev Well-Known Member

Мій дід став жертвою шахраїв. Схема стара як світ - злодії встановлюють довіру, їх людина впускає в квартиру, поки її відволікають розмовами, один з них краде гроші.

Але в цьому разі довіру встановлювали в дуже оригінальний спосіб - ходять по квартирах і пропонують мед. Ну здавалось би нічого дивного, бо ще ходять баптисти/євангелісти, пропонують вікна/двері і т.д.
    Цього разу, перед тим як піти, попросили поміняти дрібні гроші на купюри більшого номіналу. Дід погодився, і за ним уважно слідкували де він тримає заначку. Через кілька днів був наступний візит, під час якого діда й обікрали. Єдине я так і не зрозумів, чи він замовляв мед саме в цей раз.
    Дід каже, що "пасічників" бачив десь раз на рік впродовж 5-6 років, тобто схема злочину розроблялась заздалегідь.

Якщо ще хтось з таким стикався, будьте обережні. Ні в якому разі не погоджуйтесь міняти гроші!

• Подобається Подобається x 1
  2. andre33

andre33 Well-Known Member

Був в при владі на Україні також один пасічник , дров наломав , будь здоров !

• Подобається Подобається x 2
  3. Ravin

Ravin Well-Known Member

Нет повода высказывать вам недоверие, но слишком уж сложная схема, как на простых воришек.
    Сколько там у деда денег? Ну пять тысяч, а ходить и разробатывать такие схемы с "засветом" в виде меда и так далее...:nea:
    Или у нас уже в воришки шахматисты пошли?

• Подобається Подобається x 1
  4. sselev

sselev Well-Known Member

Я подав лише ту інформацію, що почув від діда. Якщо він щось набрехав, це вже його справа.
    Все що можу сказати, зараз схеми видурювання грошей з населення бувають дуже оригінальні і розраховані на те, що підвох помітиш пізно.

5. klide

klide Member

по селах і містечках таких схем, нажаль, купа.... всі користуються незахищеністю і наївністю стареньких....

а де твій аватар? :)