Партія Регіонів буде розпущена, а її вище керівництво піде під суд

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 21 січ 2012.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Анатолій Гриценко Український політик, міністр оборони (2005—2007), голова Комітету ВР України з питань національної безпеки і оборони (від 2007), лідер партії "Громадянська позиція". Полковник запасу.

Партія Регіонів буде розпущена, а її вище керівництво піде під суд – одразу після президентських виборів

18 січня 2012, 11:32

Партія Регіонів буде розпущена.

Її вище керівництво піде під суд, починаючи з Януковича, Азарова, Бойка, Лавриновича...

Одразу після наступних президентських виборів.

У 2010 році Партія Регіонів сформувала не владу, не уряд – вона утворила хунту, яка узурпувала усю владу і протягом двох років нищить країну.

Отримавши владу, керівництво Партії Регіонів свідомо і послідовно діє всупереч інтересам суспільства, в тому числі рядових членів Партії Регіонів і підприємців, які підтримували цю партію на виборах, а зараз потерпають не менше, ніж усі інші громадяни країни.

Перед Україною і перед Законом Партії Регіонів доведеться відповісти за: наругу над Конституцією; масові обмеження конституційних прав і свобод громадян; концентрацію влади в одних руках; знищення засад демократії, парламентаризму, місцевого самоврядування; маніпуляції з виборами; встановлення контролю над судовою системою, політизацію правоохоронних органів; розкрадання державної власності і стратегічних ресурсів країни; монополізацію і знищення засад конкуренції в економіці; тотальний тиск на підприємців, відбір чужої власності "смотрящіми"; здачу національних інтересів країни, підрив засад державного суверенітету і незалежності; міжнародну ізоляцію і позбавлення України стратегічної європейської перспективи; врешті-решт, за всі оті Межигір'я, зі страусами і кенгуру, золотою сантехнікою і дорогими вертольотами – на фоні злиденного життя десятків мільйонів наших громадян.

Вже зібрано більш ніж достатньо доказів, які переконливо свідчать про те, що Партія Регіонів діє всупереч Конституції і законам України, а відтак – має бути і буде розпущена, як того вимагає Закон.

Держава, країна, суспільство повинні захищати себе від будь-яких хунт і спроб узурпації влади.

Розпуск Партії Регіонів і притягнення до кримінальної відповідальності її вищого керівництва стануть міцним і надійним щепленням на майбутнє – аби демократична Україна назавжди убезпечила себе від подібних хунт і зазіхань на абсолютну владу.

18 січня 2012 року, місто Донецьк

Читайте більше на www.grytsenko.com.ua

2. Свидетель

Свидетель Well-Known Member

- харашо сказал ... когда что нить для этого делать начнёт :pardon: ?

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Цікаво, він хоч завтра на Софіївській площі буде? Чи це нижче його рангу?

4. ГРАНД

Сказав що буде.

5. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Согласна. ПР - это проблема. Нельзя было допускать усиления этого клана.
    Теперь надо как-то разруливать ситуацию - Гриценко это понимает, как и большинство оппозиционеров.
    Вот только его оптимизма я не разделяю.
    Чтобы сдвинуть эту махину надо выиграть выборы в ВР. Пока - никаких шансов.

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ну тоді я зранку гарно поголюся, поснідаю і теж потьопаю по київській сніговій жижі.

7. Свидетель

- не известно как Гриценко , но продажный верховный вождь(бывший) против категориЦСКИ :ireful:

http://www.unian.net/rus/news/news-480619.html

8. ГРАНД

Чому це ніяких шансів? Ви хочете сказати, що за донецьку банду так само проголосують 90 процентів на донбасі? Думаю ні. В Криму рейтинг донбасян вже 10%. А ще рік тому був не менш ніж 60. Південь і особливо Одеса над якою познущались донецькі - тим паче. Це лише по совко-змосковленому сигменті. Ну а українські області центру і заходу традиційно прокатять донбасян.

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Чтоби здвінуть ету махіну потрібно всього лиш нормальним людям вийти на майдани під одним прапором - державним і показать там характер зі своїми вимогами - СУД НАД КРАВЧУКОМ, КУЧМОЮ,ЮЩЕНКОМ, ЯНУКОВИЧЕМ за зраду своїм обов'язкам по Конституції.
    А на так звані "вибори" не надійтеся, то наперстки для лохів в нинішніх умовах.

10. Свидетель

- кстати завтра на митинг в Киеве кто нить хочет (может) прийти ?
    - не за бапки , ессно ...:pardon:

11. ELiKA

Кто Вам сказал, что на Донбассе когда-либо за ПР голосовали 90%? Считают хорошо.
    Так что фальсификации будут такими, что мало не покажется + закон о выборах.
    Чтобы повысить шанс надо вызволять Тимошенко - для % по партийных списков.
    А по мажоритарке вообще сложно - у ПР карт-бланш.

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вгадай з трьох разів.
    Я вже й парадні носки (без дірок) погладив.
    Ось тільки клятий китайський Нікон здох.

13. Свидетель

- а шо мне "вгадывать" - вы тут все шифрованные какие то - даже город в профиле не стоит. В общем вдруг кто захочет там встретится - стучите в личку - договоримся ;)

14. ELiKA

Я собираюсь в Донецк, если ничего непредвиденного не помешает.. Планировали с мужем, но его на работу вызвали, не знаю когда вернется. Едут знакомые из "Просвіти", один свободовец. Естественно не за бабки.
    А вот местный руководитель БЮТ - не поедет, скорее всего, боится ПР.

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А що мені так і писати - Воскресенка?

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А як це їхать не "за бабки"? Навчіть мене, а то моє авто весь час повторює - ДАВАЙ ЖАДНЮГА БЕНЗИН.

17. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

партії, як і армії - хто не кормить свою той кормить чужу і це набагато дорожче виходить...

18. Свидетель

Митинг на Софийской

- тыщ 10-15 народу , сцена , вся оппозиция во всей красе :
    - прямая трансляция по ТВI :

http://tvi.ua/ua/tvonline/

19. ELiKA

Вернулась из Донецка. На митинг КПУ не успела. Бунтовский собрал человек 25-30 русскомирцев. На мосту была цепочка из 100-120 человек (Гриценко и Удар). От Кальмиуса они пошли к памятнику Шевченко. Там было человек 160-180.

20. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Є. Тільки про це в більшості...та й в меншості чомусь вимагаются мовчати. Є ще зрив виборів через неяку.

а де твій аватар? :)