Люди, хто ще захоплюється такой штукою ? Я тільки почав цим займатись. Зараз пробую створити команду. БУдемо разом тренуватись і тому подібне. Я знаю один класний Львівський форум для Паркуристів. Там можна буде взяти декілька порад. Відпишіться кому просто цікаво що це таке... ну і в принципі хто б хотів приєднатись. (Кажу зразу що ми новачки і вчимося. Зараз в команді я і мій друг). Вікові обмеження: 14 - 17 років.
Відповідь: Паркур Згідний але подивітьси ,що вни витворєють ,там на суміжній гілці я вже приводив посиланнячка в неті
Відповідь: Паркур Люди. Я в принципі написав не для обговорення. А для людей хто цим зацікавлений. Мені самому 15 років. Прошу тут не обговорювати Паркур нашої майбутньої команди ....
Відповідь: Паркур я теж тільки почав тренуватися. І хотів би тренуватися з вами бо самому не цікаво. ось моя аська 470-532-320. мені 14 років
Відповідь: Паркур Юноша, немного огорчу Вас. Этот форум создан для обговаривания чего ли бо и кого либо. Если Вы решили тут что ли бо написать, будте готовы к тому, что написанное Вами будет 10 раз обговорено и прокоментировано. Очевидно после 4го Крепкого орешка (был там один умелец) у нашей молодежи будет повальное увлечение Паркуром. В принципе оно , конечно лучше чем пить, курить и употреблять наркоту, однако, занятия такого рода должны проводится под наблюдением опытного тренера. А то когда собираются несколько подростков и пытаются совершить головоломные трюки это становится КРАЙНЕ опасно. В юношеском возрасте кости срастаются хорошо, а вот позвоночник вряд ли. Поинтересуйтесь, что такое синдром ныряльшика или "Крошку за миллион долларов" посмотрите что ли.... Берегите себя в общем.
Відповідь: Паркур До "вашого" відома я цим займався, практикував, ще до виходу цього фільму. Тому прошу не "гнати". А про всякі там травми і тому подібне я теж знаю! ТАК ШО ДЯДЯ НЕ ГОНИ БОЧКУ !
Відповідь: Паркур Claude бачу тобі властивий молодіжний максималізм..на здорову критику так ображаєшся...замість того щоб інтелегентно і гостро відповісти.. а тепер он-топ: ніц про паркур не знаю,хоча мій файний колєга є паркурщиком...єдине що знаю,що зразу в польові умови не треба виходити,а що паркурщики спочатку тренуються в спеціально обладнаному залі.
Відповідь: Паркур :ninja: Наскільки мені відомо.. зал використовують тільки зимою. В Україні є тільки одна школа Паркуру. Вона в Одесі. Її заснувала команда Блекс Сі Нінджас. Перед "тренінгом" і тп потрібна розминка. А так Паркуристи говорять що краще тренуватись на вулиці. Будеш на своїх помилках вчитись. Біль - вчитель... так вважає більшість Паркуристів. Але також кажуть що потрібно вчитись і на чужих помилках.
Відповідь: Паркур Як можна наслідувати паркуризм...можна бути лише послідовником, тобто паркуристом, нє?
Відповідь: Паркур Горішок туть ні до чого, вперше паркур використали у фільмі "13- й район" якщо не помиляюсь
Відповідь: Паркур А туть не пробував писати Паркур во Львове : http://tracers.if.ua/forum/index.php?showforum=12
Відповідь: Паркур Але вчому таки дєцко не працює головою? Як на мене цей радикальний вид спорту-гімнастики і є відповіддю сучасним традиційним видам спорту, які на мою думку настільке не відповідають духу сучасності, що послідовно продвинуті молоді люди, тобто інтеліктуальні молоді люди створили щось нове, автентичне, справжнє, і це неможливо розцінюватись чи сприймати, як забава для не думаючих.
Відповідь: Паркур Юноша, во первых я на Вас бочку не гнал, а дал несколько советов и высказал свое мнение по поводу Вашего увлечения. И в конце пожелал Вам себя беречь, к чему Вы сами придете лет через эдак 10. Во вторых я к Вам где то обращался на ты? Почему Вы себе позволяете обратное? К стати, за своим увлечением спортом, не забывайте о развитии головного мозга, он очень пригодится в жизни, если останется в чем его носить. В общем, фильтруйте базар, ребенок. :cowboy:
Відповідь: Паркур блін,та я нічо не маю проти паркуру,тільки за! мене просто здивувало що хлопець во каже що лише зимою треба в залі займатися,бо так йому бачте казали,що краще відразу на вулиці,бо то біль-вчитель...а мій колєга займається якраз в залі,бо не хоче на дурну голову зламати собі купу кісток..і це він сам вирішив, ні в кого не питав а що, а як..