[/IMG] "Розумний на гору не піде - розумний гору обійде" - так говорить народна мудрість. Але для тих, хто захоплюється екстремально-спортивною дисципліною паркуром - діє зворотній принцип. Цей новий вид захоплення молоді - чимось схожий на акробатику, а чимось на каскадерство - щороку приваблює все більшу кількість хлопців, а іноді навіть і дівчат, які називають себе трейсерами. На недолік адреналіну в крові вони не скаржаться, тому що крім перекидів і шпагатів у тренувальний "раціон" паркуристів входять стрибки з висоти та через паркани, сальто, а також багато чого іншого, на що вистачить фантазії екстремала.
Відповідь: Паркур в Україні Мій брат цим займався, бо грошей на хороший ровер не було. Мама як довідалася, що таке паркур, то зразу на ровер гроші знайшлися. Тепер він стрибає по сходах і перилах на ровері. :D:D:D Треба спитатися, як там паркур, чи вже зовсім лишив, чи ще далі займається.
Відповідь: Паркур в Україні Мій друг колись займався.. Лазив на котельну, поки його сторож не вигнав.. Навіть на акробатику ходив.. Зараз покинув..
Відповідь: Паркур в Україні Пупере, та ж про тих, хто паркуром займається. Цікава річ. Я цілого не бачила, так уривками. Брат дивився цілий.
Відповідь: Паркур в Україні http://www.youtube.com/watch_fullsc...sk=YXH6D0YxY4YtEwa8M_ivrwU&fs=1&title=Parkour
Відповідь: Паркур в Україні В нас тут по сусідству хлопці-підлітки викрутаси роблять. В принципі я ніц проти не маю, паркур то й паркур. А що? Не п`ють, вроді й не курять, криміналом і не пахне, атлетичні спортивні хлопці типу "Макдональдс - банкрот", та й виглядає доволі таки прикольно... Лиш би собі карк не скрутили...
Відповідь: Паркур в Україні Я сам займаюся цим видом спорту і обожню його я сам родом із Червонограда 72 КМ від львова але в вас там більше місць де полазити такшо раджу всім це попробувати корисний спорт.:o
Відповідь: Паркур в Україні думаю, що всі знають христинопіль.... я думаю, що наша архітектура не сприяє розвитку... хіба тільки в центрі міста...
Відповідь: Паркур в Україні То мені брат свої фото переслав та кілька відео. То мене так гордість "роздула", що вирішила постити, куди перше надумаю. :D